![]() |
Vitara
4 Attachment(s)
Sa prezint si eu SUV-ul (vorba lui Bong):
1.6 8v injectie monopunct, 80 cp, din 1994. |
Re: Vitara
4 Attachment(s)
Dupa montarea suspension lift-ului si a body lift-ului (tot atunci a primit si un scut si s-au dat jos stickerele alea de pe lateralele masinii)
am pus un before and after ... to be continued ... |
Foarte frumoasa.Am avut si eu placerea sa conduc o vitara ,dar 1.9 TD ...stiu cam ce ii poate capul,dar ma gandesc ca asta pe benzina e mai potenta in offroad..
|
4 Attachment(s)
Mersi. Sa stii ca e potenta iar motorul 8v e si super fiabil spre deosebire de 16v de exemplu ... si are puterea de la turatii mai joase.
Intr-un moment dat asa arata masina ... (cauciucuri resapate) va urma ... |
Am si eu o lada niva si am inteles ca s-ar potrivii jentile de pe vitara, ai putea sa-mi spui te rog ce distante sunt la prezoane?
5x112? ce dimensiune au gumele si cat te-au costat? |
Frumos S.U.V-ul prietene =)))))))) :lol: :lol: :lol:
Parca ii lipseste un Troliu. sau nu vad eu bine :lol: |
Distanta intre prezoane la vitare este 5 x 139.7 si cica da ... potrivesc si pe niva.
Cauciucurile din poze erau 215/75/R15 ... resapate. Ca pret acum sunt undeva la 370 lei bucata ... noi ... Emi da da lipseste troliul si o sa lipseasca mult si bine din 2 motive: - cand raman in caca si n-am niciun pom de care sa ma leg pot avea 10 trolii - cand raman in caca ma troliaza cei cu patroale, pajero. Si mersi de compliment legat de SUV-ul meu :lol: |
Salut!
Frumoasa masina....cat de curand imi iau si eu una....imi place mult. Da se potrivesc jantele de la Niva si chiar si de la ARO ;) |
Quote:
|
Quote:
Am ramas odata intr-o mlastina .... pomii erau la sute de metrii :))) Am gandit putin problema dupa 1 bere si am sapat o gropata si am bagat rezerva... Uite asa m-am scos singur.... Am in plan sa-mi fac o ancora cum comercializeaza "baietii"... sau un tarus de 1m ..sa-l infiletez in pamant.... |
| All times are GMT +2. The time now is 08:47. |
- Copyright 2026 4Tuning