![]() |
Doors : Gullwing / Lamborghini Style / Suicide / Normal
4 Attachment(s)
sa incercam sa ne imaginam masina personala
dupa ce bagi bani in styling ajungi la usi !! ai 4 variante ! pe care o alegi???? |
Re: Doors : Gullwing / Lamborghini Style / Suicide / Normal
La a mea nu i-ar sta rau cu niste Lambo-uri...dar ar necesita un bodykit prima data...coming soon hopefully...
|
in romania crd ca cel mai cunoscut ar fi lambo style
gullwing neavand o asa larga raspandire si fiind caracteristic ''supercarurilor'' mijlocului anilor 80 de remarcat faptul ca producatorii auto au facut si masini de serie cu usi gen'' suicide '' (vezi rx8) |
la rx8 usile suicide sunt doar alea din spate..si le-au facut asa doar ca sa nu trebuiasca sa modifice forma caroseriei pt celelalte 2 usi;)
la fel si usile de pe mercedes gullwing si lambo doors la fel cred ca a fost treaba a fost un truc ingineresc pentru a nu schimba forma caroseriei pt usi:) dar tot arata misto |
Quote:
|
dap
watch discovery channel;) |
Quote:
of Doamne ! revenitzi-va oameni revenind la topik tare as vrea sa vad prima dacie cu LSD |
8 Attachment(s)
gull wing
-> |
eu aleg suicide doors .. am vrut eu asa ceva pt. punto III si se pare ca (cel putin in oradea) nimeni nu s`a riscat sa mi le modifice
|
depinde mult si de forma masinii!pe o japoneza merg ca becu lambo style si nu prea suicide
|
ma poate ajuta cineva si pe mine cu un pret aprox. pt. lambo doors ? si daca stie cineva problemele care apar .
|
votat lambostyle doors .....da mult mai bine pe o masina decat celelalte....acum fiecare cu gusturile lui(exceptand pe cele normale)
|
lambo doors de la LSD.de aprox 1500e orice magazin serios de tuning le poate aduce
|
mersi de informatie .. oricum votat suicide :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:32. |
- Copyright 2026 4Tuning