![]() |
2007_Seat Ibiza_1.2
6 Attachment(s)
Salutare,
A venit timpu sa ma alatur si eu comunitatii SEAT. Sa va fac prezentarile... Seat Ibiza 6l din 2007, Motor 1.2L 12V, Suspensii sport, Albastru metalizat, AC, mp3 Player Sony Xplod. Masina am luat-o de o luna de la un coleg, avea 75000 km, cauciucuri iarna si vara, reparatii au fost la instalatia de spalare a parbrizului, sarisera furtunurile, si de schimbat un bec...that's about it Momentan sunt multumit de ea, singura problema e ca traiesc in Iasi....si la noi strazile sunt pe cale de disparitie, deoarece "primerul" nostru a ales sa paveze trotuare si sa schimbe borduri in loc sa reabiliteze strazi :???:...Asa ca nu-mi permit sa merg prea tare...30-40km\h maxim :rolleyes2. Inca n-am apucat sa o scot la un drum mai lung doar trasee prin oras, si in jur Daunazi iesise putin soarele asa ca am spalat-o si am scos-o la poze :D |
Imi suna soneria la usa de la apart cand apas butonul de blocare de pe cheia masinii
Daunazi ma pregateam sa ies undeva si in timp ce asteptam pe hol sa plec ma jucam cu cheile masinii si am apasat pe butonul de blocare de pe cheie, si deodata tzrr imi suna soneria de la usa, deschid usa sa vad cine este...gol, m-am gandit ca face faze soneria, mai stau putin si apas iar pe butonul de pe cheie...iarasi tzrr...si Hopa!!! te pomenesti ca cheia de la masina e pe aceeasi frecv cu soneria de la usa(soneria am luat-o de la Kaufland acu cv luni si e din aia fara fir, butonul de sonerie il montezi la intrare si soneria o montezi unde vrei prin casa).
Intamplarea este cat de cat amuzanta, daca stai sa te gandesti eu pot bloca masina si cu butonul de la sonerie :lol: Cred ca ar trebui sa zic mersi ca nu e pe aceeasi frecventa cu butonul de deblocare ca altfel oricine are o sonerie de la Kaufland putea sa-mi deblocheze masina lejer si sa-mi ia ce vrea din ea.:rolleyes2 A mai patit cineva chestia asta sau ceva asemanator pana acum sau is unicat:?: |
Re: 2007_Seat Ibiza_1.2
ia si savureaza filmuletu asta cu bolidul asta:)))https://www.youtube.com/watch?v=3m4ek...eature=related
|
Re: 2007_Seat Ibiza_1.2
2 Attachment(s)
Am trecut la rotile de vara. :D
Arata binisor cu modelul asta de jante. Singura obiectie...anvelopele sunt cam tari, si le simt de mama focului. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:23. |
- Copyright 2026 4Tuning