![]() |
Machete in lucru - turbo29L
5 Attachment(s)
Salut!Stiu ca nu este o macheta ca cele pe care le aveti voi da sper sa nu se supere nimeni ca postez si eu aici.
Am achizitionat un Ford F150 Radiocomanda 40Mhz,as vrea sa il modific din punct de vedere al aspectului cat si al puterii...atat cat imi permite timpul..sper sa iasa ceva Motor electric functioneaza cu 4bat AA x 1.5v Astept ideile voastre...Multumesc! |
Re: Machete in lucru - turbo29L
pfff pai nu prea ai ce sa ii faci la exterior eventual sa pui alta caroserie .. deoarece nu are rost sa o ingreunezi cu poxilina sau kit
rotille ar trebuie schimbate sau vopsite ca nu prea dau bine asa cromte in rest trebuie imaginatie si rabdare :shock: bafta |
da jantele vor fi vopsite sigur si ma gandesc si la o alta culoare pt caroserie
|
4 Attachment(s)
azi am scos caroserie,am curatato de abtibilde...urmeaza sa fie curatata bine pt a fi vopsita
|
La acest tip de "macheta", sfatul meu este sa te concentrezi mai intai pe majorarea performantelor. caroserii si jante se gasesc destul de usor pe site-urile de profil si nu mai trebuie sa te chiunui sa le vopsesti sau sa le faci nu stiu ce modificar.
|
1 Attachment(s)
salut am nevoie de un sfat..as vrea sa montez o alta antena si am auzit undeva ca pot arde receiver-u,voi ce ziceti se poate intampla ceva sau nu?multumesc
asta e antena pe care vreau sa o montez |
4 Attachment(s)
Am inceput sa pregatesc caroseria pentru vopsit.
si un off-road micut ca dupa ploaie :D |
e 4 x 4? ce putre are ?
|
din pacate nu e 4x4
|
10 Attachment(s)
Vopsita...
|
A iesit bine, imi place
|
salut,ma ajuta cineva cu niste idei pentru realizarea unui sistem de "suspensii"?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:21. |
- Copyright 2026 4Tuning