![]() |
Carlsson CK50
3 Attachment(s)
Carlsson CK50 CK50 = Mercedes Benz GL 500 modificat de cei de la Carlsson. |
Re: Carlsson CK50
e masiv e tare..dar nu imi place in mod deosebit
|
parca prea american.........oricum frumos
|
miar trebuia asa o masina ma potrivesc cu ea sunt la fel de masiv ca ea ;) mama shi tata au spus ca e ca mine asa ca spre sa mio ia :)
|
Probabil cel mai rapid dric din lume...
|
sigur o sa mai vedem asa ceva. mie unu' nu-mi zice mai nica, asa sa ma atinga la suflet. prea mare, prea departe de vechiul G
|
E misto in general numai ca nu e chiar pe gustul meu:sad:
|
De fapt, prin modelul nou de la G klasse, Mercedes a renuntat la adevarata traditie, adik G klasse = off-roader veritabil...acum e un SUV ceva mai mare decat M klasse, care cred ca va fi mai mult pe gustul americanilor.
Acum ca l-au mai si tunat e partea a doua. Totusi modelul clasic ramane o imagine buna a Mercedes, iar iubitorii de G klasse ai modelului vechi pot confirma asta... |
Quote:
|
La prima vedere am crezut ca este dric tunat.Imi creaza impresia de masina mortuara, parca si vad un tron in ea:))
|
nice very nice...............ce acceleratzie rapida are pt un dictamai magaoiu k el \:lol: :lol: :lol:
|
e kool masina .....dar si pretu..........
|
ba GL Class e cu totul alta masina decat G Class..
se vand amandoua in paralel.. |
Masina este super dupa parerea mea, sa ai 7 locuri, performante la fel de bune atat in on road cat si in off road, mult lux in interior si o calitate buna este tot ce ai nevoie!!!
|
:shock: Huuuge Monster Truck :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:21. |
- Copyright 2026 4Tuning