Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale (https://forum.4tuning.ro/392-discutii-generale.html)
-   -   Ce ziceti de sistemul acesta? (https://forum.4tuning.ro/392-discutii-generale/25089-ziceti-sistemul.html)

83-FBJ 11-10-06 15:34

Ce ziceti de sistemul acesta?

Ce ziceti de sistemul acesta?

HU: Alpine CDA-9852RR/RB (link:http://www.jbl.com/car/products/prod...at=GTO&ser=GTO)
Amplif: JBL GTO 75.2 (link:http://www.jbl.com/car/products/prod...er=GTS&cat=AMP)
Bass: JBL GTO 1204BR (link:http://www.alpine-europe.com/content...-9852RR-RB.htm)

Cele de mai sus le cumpar, dar am doua Hertz Dieci 16,5 pe fata.

Ce ziceti, se merita sistemul? E bun? Am o ibiza din 2002, model vechi.

Instalarea (100%) o voi face la tottal. :lol:

ceachi 12-10-06 16:28

Re: Ce ziceti de sistemul acesta?

Daca as fi in locul tau as lua un amplificator mai puternic parerea "celor de pe forum" e mai bine sa ai mai multa putere decit insuficenta.

83-FBJ 12-10-06 16:37

Quote:

Originally Posted by ceachi (Post 583784)
Daca as fi in locul tau as lua un amplificator mai puternic parerea "celor de pe forum" e mai bine sa ai mai multa putere decit insuficenta.

Eu zic ca e ok asa cum e. Sub-ul 'scoate' 300 w RMS iar amplificatorul scoate 290 w RMS. Pt o ibiza si 150 e mult, dar 290 :D

Dar, ca sound, crezi ca e ok?

ceachi 12-10-06 17:39

Pai daca tu zici ca e ok de ce mai intrebi?
Daca faci sistemul sunt curios sa il ascult , nu prea am ascultat multe masini si de discutii sterile m-am saturat, asa ca dupa ce termini sistemul da si mie pe mesenger [email protected] un mesaj si vin si eu cu masina , astfel capatam mai multe cunostinte practice , teoria asta fara practica deja pe mine a inceput sa ma plictiseasca.

83-FBJ 12-10-06 19:37

Quote:

Originally Posted by ceachi (Post 583829)
Pai daca tu zici ca e ok de ce mai intrebi?
Daca faci sistemul sunt curios sa il ascult , nu prea am ascultat multe masini si de discutii sterile m-am saturat, asa ca dupa ce termini sistemul da si mie pe mesenger [email protected] un mesaj si vin si eu cu masina , astfel capatam mai multe cunostinte practice , teoria asta fara practica deja pe mine a inceput sa ma plictiseasca.

Stiu, eu tocmai asta vroiam sa aflu, daca suna bine sau nu, daca are cineva sub-ul sau amplif-ul. Iti dai seama ca intr-o ibiza daca reusesti sa stai in ea la 200 de wati (am incercat eu intr-o corsa la 150 w si nu merge :lol:) iti cam rupi urechile.

Oricum, dau un semn dupa ce fac sistemul, cam intr-o luna asa. Oricum, s-ar putea sa schimb sub-ul, ca e prea tare...

ceachi 12-10-06 19:45

In privinta nr. wati-lor de ceva timp am invatat ca nu sunt chiar asa imprtanti e o chestie care trebue luata in seama dar nu mai sunt sigur ca daca un sistem are mai multi vati inseamna ca se aude mai tare .
Nu trebue sa asculti meru muzica data la maxim dar din cind in cind cind simti nevoeia sa dai mai tare e bine sa ai de unde , "parerea mea"
Astept sa termini sistemul succes!

WRX 12-10-06 23:47

mp3-u si statia le-am pus adineauri pe masina .. subul e GT4-12 in tub.. si da binisor.. ma asteptam la mai mult o sa-l schimb pt unu de 300 rms in compresie.. bubuie cam dezordonat... parerea mea.. s-ar putea ca GTO1202D sa dea mai bine.. de fapt sunt sigur.. statia e ok .. mp3-u se aude chiar bine daca ai boxe bune .. bafta

ps- vreau eu subul:D:D

83-FBJ 13-10-06 00:07

Quote:

Originally Posted by WRX (Post 584244)
mp3-u si statia le-am pus adineauri pe masina .. subul e GT4-12 in tub.. si da binisor.. ma asteptam la mai mult o sa-l schimb pt unu de 300 rms in compresie.. bubuie cam dezordonat... parerea mea.. s-ar putea ca GTO1202D sa dea mai bine.. de fapt sunt sigur.. statia e ok .. mp3-u se aude chiar bine daca ai boxe bune .. bafta

ps- vreau eu subul:D:D

Ce boxe ai tu pe masina? Sunt amplificate? Eu pt inceput nu o sa le amplific.

bezz 13-10-06 00:28

Quote:

Originally Posted by 83-FBJ (Post 583938)
Iti dai seama ca intr-o ibiza daca reusesti sa stai in ea la 200 de wati (am incercat eu intr-o corsa la 150 w si nu merge :lol:) iti cam rupi urechile.

Fara rautate, esti cam sensibil, eu am in xsara subul de 450W, dau in el cu 340W (srx 3 :sad: ) si parca ar mai fi loc de ceva :twisted:
oricum, pe bancheta din spate nu rezistau pasagerii, desi galagie e si-n fata (2x125, dar iarasi, subamplificate :sad: ).

Antifonezi si altceva in afara de usile fata?
(pentru niste dieci nu prea vad nici la ele rostul antifonarii)
Spor la treaba!

ceachi 13-10-06 00:36

Mie in Astra H 200 w dintr-un Helix Dark Blue 2 mi se par o jucarie asa ca mai gindestete ca e foarte nasol cind simti nevoia de putere si nu mai ai de unde .

bezz 13-10-06 00:58

Poate sa aibe auzul mai sensibil ca noi si noi sa fim cu timpanele tabacite :shock: Io niciodata n-am avut talent la tras cu urechea, si am si probleme de "auditie" :???: .
acum 6 luni am facut totusi o audiograma si eram in limitele normale.
scuze de offtopic

83-FBJ 13-10-06 01:01

Ideea e ca si xsara si astra sunt mai mari decat ibiza, modelul vechi, pe care il am eu. De asta zic. Un prieten de-al meu are intr-un corsa un sistem aprox la fel si un sub JL de 150W RMS. Si suna super OK. Si are si amplif blaupunkt 275...

bulu 13-10-06 01:26

Quote:

Originally Posted by 83-FBJ (Post 583938)
Stiu, eu tocmai asta vroiam sa aflu, daca suna bine sau nu, daca are cineva sub-ul sau amplif-ul. Iti dai seama ca intr-o ibiza daca reusesti sa stai in ea la 200 de wati (am incercat eu intr-o corsa la 150 w si nu merge :lol:) iti cam rupi urechile.

Oricum, dau un semn dupa ce fac sistemul, cam intr-o luna asa. Oricum, s-ar putea sa schimb sub-ul, ca e prea tare...

Am auzit 75.4 pe un 1202D in tub si suna destulk de tare si binisor bine folosit un singur bridge deci echivalent 75.2.Dar ampu are un usor sunet distorsionat sau parca intra medii mai mult in el ... un amp specializat gen 301.1 cred ca ar suna mai bine ... sa nu mai vorbim de unul mai mare.
In privinta Watti-lor 290W RMS din 30A nu au cum sa scoata ... deabia scoate 300 din clasa D care are un randament cu vreo 70% mai bun decat AB ... gandestete ca ai max 400W la intrare si tu vrei sa scoti 300RMS.

Jbl are un mod de a te pacali cu puterile ampu 75.2 are cam 150 ...200 W RMS in bridge.

Un amp mono specializat pe bass suna altfel ... acei Wati pe care ii descriu sunt de obicei la 1kHz si nu la 20-300Hz unde te intereseaza pe tine.

WRX 13-10-06 23:00

Quote:

Originally Posted by 83-FBJ (Post 584269)
Ce boxe ai tu pe masina? Sunt amplificate? Eu pt inceput nu o sa le amplific.

boxele pe fata sunt componente.. pe 17 de fabrica insa se aud binisor....tweeterele sunt sal chiar am ramas uimit... pe spate sunt niste pioneer.. nu am amplificat nimic totusi se aude destul de clar si cald... eu nu ascult la volum mare vreau doar claritate... si subul mi se pare un pic dezordonat... poate imi recomanda cineva un sub ok pt 75.2
masina e o vectra din 95 hatchback

All times are GMT +2. The time now is 17:33.

- Copyright 2026 4Tuning