![]() |
Ce ziceti de sistemul acesta?
Ce ziceti de sistemul acesta?
HU: Alpine CDA-9852RR/RB (link:http://www.jbl.com/car/products/prod...at=GTO&ser=GTO) Amplif: JBL GTO 75.2 (link:http://www.jbl.com/car/products/prod...er=GTS&cat=AMP) Bass: JBL GTO 1204BR (link:http://www.alpine-europe.com/content...-9852RR-RB.htm) Cele de mai sus le cumpar, dar am doua Hertz Dieci 16,5 pe fata. Ce ziceti, se merita sistemul? E bun? Am o ibiza din 2002, model vechi. Instalarea (100%) o voi face la tottal. :lol: |
Re: Ce ziceti de sistemul acesta?
Daca as fi in locul tau as lua un amplificator mai puternic parerea "celor de pe forum" e mai bine sa ai mai multa putere decit insuficenta.
|
Quote:
Dar, ca sound, crezi ca e ok? |
Pai daca tu zici ca e ok de ce mai intrebi?
Daca faci sistemul sunt curios sa il ascult , nu prea am ascultat multe masini si de discutii sterile m-am saturat, asa ca dupa ce termini sistemul da si mie pe mesenger [email protected] un mesaj si vin si eu cu masina , astfel capatam mai multe cunostinte practice , teoria asta fara practica deja pe mine a inceput sa ma plictiseasca. |
Quote:
Oricum, dau un semn dupa ce fac sistemul, cam intr-o luna asa. Oricum, s-ar putea sa schimb sub-ul, ca e prea tare... |
In privinta nr. wati-lor de ceva timp am invatat ca nu sunt chiar asa imprtanti e o chestie care trebue luata in seama dar nu mai sunt sigur ca daca un sistem are mai multi vati inseamna ca se aude mai tare .
Nu trebue sa asculti meru muzica data la maxim dar din cind in cind cind simti nevoeia sa dai mai tare e bine sa ai de unde , "parerea mea" Astept sa termini sistemul succes! |
mp3-u si statia le-am pus adineauri pe masina .. subul e GT4-12 in tub.. si da binisor.. ma asteptam la mai mult o sa-l schimb pt unu de 300 rms in compresie.. bubuie cam dezordonat... parerea mea.. s-ar putea ca GTO1202D sa dea mai bine.. de fapt sunt sigur.. statia e ok .. mp3-u se aude chiar bine daca ai boxe bune .. bafta
ps- vreau eu subul:D:D |
Quote:
|
Quote:
oricum, pe bancheta din spate nu rezistau pasagerii, desi galagie e si-n fata (2x125, dar iarasi, subamplificate :sad: ). Antifonezi si altceva in afara de usile fata? (pentru niste dieci nu prea vad nici la ele rostul antifonarii) Spor la treaba! |
Mie in Astra H 200 w dintr-un Helix Dark Blue 2 mi se par o jucarie asa ca mai gindestete ca e foarte nasol cind simti nevoia de putere si nu mai ai de unde .
|
Poate sa aibe auzul mai sensibil ca noi si noi sa fim cu timpanele tabacite :shock: Io niciodata n-am avut talent la tras cu urechea, si am si probleme de "auditie" :???: .
acum 6 luni am facut totusi o audiograma si eram in limitele normale. scuze de offtopic |
Ideea e ca si xsara si astra sunt mai mari decat ibiza, modelul vechi, pe care il am eu. De asta zic. Un prieten de-al meu are intr-un corsa un sistem aprox la fel si un sub JL de 150W RMS. Si suna super OK. Si are si amplif blaupunkt 275...
|
Quote:
In privinta Watti-lor 290W RMS din 30A nu au cum sa scoata ... deabia scoate 300 din clasa D care are un randament cu vreo 70% mai bun decat AB ... gandestete ca ai max 400W la intrare si tu vrei sa scoti 300RMS. Jbl are un mod de a te pacali cu puterile ampu 75.2 are cam 150 ...200 W RMS in bridge. Un amp mono specializat pe bass suna altfel ... acei Wati pe care ii descriu sunt de obicei la 1kHz si nu la 20-300Hz unde te intereseaza pe tine. |
Quote:
masina e o vectra din 95 hatchback |
| All times are GMT +2. The time now is 17:33. |
- Copyright 2026 4Tuning