![]() |
E30 - new in town
2 Attachment(s)
salut! As dori sa-mi prezint admiratia pentru tot ce inseamna BMW, anul trecut in februarie am achizitionat un e36 touring 2,5 tds si de atunci totul s-a schimbat, a devenit o pasiune pentru marca BMW. de mic tot vedeam un ursulet in ploiesti toata lumea intorcea capul dupa el.Asa ca in decembrie mosu mi-a adus un e30 316i din 1988 de germania. masina arata bine la exterior, cu mici exceptii(putina rugina la aripile din fata si praguri).si acum incepe treaba: am achizitionat canapele de e34 recaro(cele originale erau incomode) ,am cumparat si o coaja pentru recarosare si acum astept sa imi iasa actele
|
Re: e30 new in town
ce pot spune ..multa bafta ..si multi bani .ai planuri de m-technic cvA? motor mai mare?
|
succes cu ursu , si spor la bani :P ;)) astept sa vedem schimbari
|
Quote:
La cat te duce toata distractia asta cu recarosarea? Ma refer pretul masinii, pretul actelor si pretul recarosarii, ca si eu as vrea sa urmez acelasi demers. Merci anticipat. :-P |
mult succes... in continuare asteptam update-uri si planuri de viitor 8)
|
Ce frumoasa e masina ...
Cat te-a dus masina cu tot cu drumul de Germania ( daca ai adus-o tu ) ? |
Quote:
|
masina am cumparato din brasov de la un tip cu 1100 de lei, am mai cumparat una lovita pt acte pe 2000 de lei si inca 2000 de lei recarosarea
|
momentan am pus motorul de pe cea lovita, pt recarosare si nu prea sunt multumit de el, este un 2000 motronic 1, deja am avut probleme cu calculatorul, dar o sa urmeze un 2,5 24v.totul dupa ce termin cu recarosarea si tinichigeria. toate fondurile sunt directionate spre el
|
3 Attachment(s)
poze! data aparatului nu este setata:Dscuze!
|
Wow ... ce bine arata mochetele. Cineva a avut grija de ea ...
|
spor la treaba boss....
hai sa vedem inca un urs frumos prin ploiesti...;) bafta.. |
Daca esti mic de inaltime o sa ai o surpriza la scaunele sport de e34.
Spor cu ursul. |
Quote:
|
[QUOTE=alex_maniacu_91;4223644]Daca esti mic de inaltime o sa ai o surpriza la scaunele sport de e34.
nu prea pot sa utilizez manetele scaunului cu usa inchisa in rest e ok, si le-am dat in spate de tot caimi atinge in fata de usa |
| All times are GMT +2. The time now is 00:03. |
- Copyright 2026 4Tuning