![]() |
pareri power box pe 1.9 tdi
salut...sunt posesorul unui passat din 2002 1.9 tdi,131 cp cu 6 viteze si as fii interesat sa optez pt un power box deoarece de curand am trecut la niste roti pe 18``....as dori niste pareri despre un power box daca isi face treaba sau nuh...va multumesc
|
Re: pareri power box pe 1.9 tdi
power box pacaleste ecu de pe masina, nu citeste valori reale.
am avut si eu power box(pe timpul cand nu se faceau softuri in Ro) pe o honda civic si a mers excelent. |
deci u ce zici ar fi recomandat....:D...s-ar vedea o anumita diferenta???...eroari ceva in bord??:D
|
este un lucru pe jumatate bun, dar parerea mea este ca exista doar lucruri bune si rele. cred ca nu o sa ai probleme.
marele dezavantaj al power box-ului este ca nu citeste valori reale. cred ca nu prea o sa vezi eventualele probleme de la motor, nu o sa mai apara check engine, daca o sa ai ceva belele pe la motor. pe civicul pe care l-am avut nu am avut probleme si la-m tinut vreo 4 ani(parca). nu mai tin minte de la ce firma era. la 800-900 lei cam cat costa unul faci o resoftare bunicica. la 250 e iti mareste puterea si nm, iar pe la 300 e iti scoate restrictia de viteza max, merge cat poate max motorul. cauta pe google mai multe pareri pro-contra power-box. |
Quote:
|
este cea mai mare prostie un power box sau altfel spus low budget tuning
|
am inteles...va multumesc de sfaturi dar cred ca am sa optez pt o resoftare de la powercip....
|
salut..scuze ca postez si eu dupa atata timp aici..sper sa imi raspunda cineva..dar as fii curios si eu despre acest power box..masina este cipuita deja..are motor de 2.5 TDI..si am vazut k si acest power box mi-ar mai da niste caluti in plus...ce parere aveti despre el? merita? isi face treaba sau nu?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:45. |
- Copyright 2026 4Tuning