![]() |
Merg injectoare de 2.5 pe 2.3?
Merg injectoare de 2.5 pe 2.3? si ce ar mai trebui sa schimb?
|
Re: Merg injectoare de 2.5 pe 2.3?
Quote:
|
nu stiu de ce, dar am impresia ca nu pleaca.... :rolleyes2 daca ii bag benzina in admisie, merge...si nu se aude pompa de benzina, doar daca misc de releu :sad:
|
Quote:
|
se pare ca merg foarte bine injectoarele de 2.5, ma gandesc sa pun si admisia de 2.5 12v pe el, dar nu stiu daca se portiveste :D :twisted: vreau sa castig in acceleratie doar...consumu nu e o problema, iar reglajele gen aer etc. se fac :D un pic acolo si un pic acolo ;)
|
se potrivesc si admisia si injectoarele.pt admisie trebuie sa faci niste modificari la rezervorul acela de colectare a uleiului sau sa l anulezi
|
merita testat, o sa revin cu info :D deocamdata ma bate debitmetrul si reglajele de aer...
|
ai pus injectoare de 2.5 12v sau de 2.5 24v ???
|
iti dai seama ca de 12v :D 24v ar fi prea mult, si nu cred ca s-ar impaca cu electrica de pe masina ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
A-ti luat-o pe aratura rau de tot.... cum sa faci reglaje de aer la o masina cu injectie? Ca doar ecu deschide injecotarele si baga benzina in functie de volumul de aer masurat de debitmetru... deci nu numai ca nu castigati nimic umbland in debitmetru, aveti toate sansele sa mearga mai prost...
|
Mama ce combinatii de MacGuiver ati facut...puneti-va ma frate injectoarele care trebuie nu alea pe care le gasiti...
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:23. |
- Copyright 2026 4Tuning