![]() |
Vw Citi Golf
5 Attachment(s)
am creeat topicul pt informatie!
de remarcat ca aceasta masina inca se produce (si vine si cu jante pe 16'') asa ca va invit domnilor sa postati informatiile detinute despre aceasta masina! rog necunoscatorii sa se abtina am vazut un exemplar de cate-va zile LIVE (inmatriculat 1993) |
Re: Vw Citi Golf
masina e extraordinara
am cautat pe net dar nu am gasit detali |
masina se produce in mexic din cate stiu eu
|
1 corectura la ce am scris!
maximele de fabrica pe ea sunt pe 15'' nu pe 16 2. masina se produce in Africa de sud si exportata in tari precum brazilia argentina chiar si canada sau unele tzari ale europei pretul de achizitie este undeva intre 7 si 10 mii de euro stiam de golf CIT cam de vre-o sa zic 4-5 ani cand am vazut unul modificat pe modifiedcars.com spre deosebire de mk1 anii 81-83 , citi are un face lift (care nu arata prea grozav zic eu) , barile schimbate , putin linia de drum schimbata si interiorul copie fidela golf 4! ca motorizare se merge pe varianta 1,4 si 1,6 iar incepand cu luna nov v-a intra in comercializare varianta de 1,8! am sa revin cu amanunte! ma gandeam ca este cineva care cunoaste aceasta masina turbo110 cum nu ai gasit pe net? |
date nu am gasit numai poze
|
mi se pare o idee foarte buna....si mi se pare genial sa apara la rubrica de vanzari de pe forum un golf 1 cu an de fabricatie 2006 :D :D :D
WOB-ule bordul este de pe skoda fabia,doar volanul in 3 spite este cel optional de pe golf 4. nici mie nu mi se pare foarte reusit face-lift-ul,dar poti schimba cu elemntele originale de caroserie :D :D :D |
Da, ar fi prea fain, dar nu cred ca se fabrica si cu volan pe stanga, din pacate.
|
3 Attachment(s)
Quote:
oricum te costa o mica avere chiar sa aduci masina pana in europa cu taxe si minuni ! un mic text despre CITI : '' "Special Edition" Citi Golfs carrying unique trim and equipment combinations have been released throughout the car's production run and include the "Designa", the "Blues", the "Ritz", the "Rhythm" and the "Citi.com" which, in theory, was available only if ordered over the Internet. The most recent (2006) special edition is the "VeloCiti". The Citi Golf was, for a time, also available in a fuel-injected 1.8 litre CTi variant (at a time when other versions still had carburettor engines). The CTi was very similar to the original Golf I GTi. In addition, there was a 1.8 litre carburettor-engined Sport variant (advertising tagline "New Citigolf Sport, drive it home, Sport, drive it home."). '' variantele disponibile in momentul de fata : Chico 1.4 - Citi Rhythm 1.4 - Citi 1.4i - VeloCiTi 1.4i - Citi 1.6i - VeloCiTi 1.6i SPECIFICATII : Model Power Output (kW @ r/min) Torque (Nm @ r/min) Acceleration (0-100 km/h) Top Speed (km/hr) Chico 1.4 54 @ 5600 108 @ 3800 11.7 156 Citi Rhythm 1.4 54 @ 5600 108 @ 3800 11.7 156 Citi 1.4i 62 @ 5500 118 @ 4500 10.8 170 VeloCiTi 1.4i 62 @ 5500 118 @ 4500 10.8 170 Citi 1.6i 74 @ 5500 140 @ 4000 9.3 180 VeloCiTi 1.6i 74 @ 5500 140 @ 4000 9.3 180 1,6 are 74 kw tot e ceva fatza de gti 8v ce are 82kw motorul de 1,8 v-a intra in productie de la sf anului! |
Uite aici ce-a facut cica un roman dintr-un City Golf....http://www.autostop.home.ro/auto/vw.htm
|
Quote:
|
Quote:
E foarte de mult prezentata masina acolo |
Si eu o stiu de cand am dat de internet :D....mi-am amintit de ea legat de City Golf....acum ca-s adevarate sau nu datele de-acolo, eu zic ca daca erau sigur mai auzeam de masinutza asta si pe alte site-uri in domeniu...dar cine stie?
|
frate culoare imi place ..... dar exteriorul ma surprins :) e 10x, sa ma mai uit odata ca imi place :D
|
Quote:
Pentru alte detalii, va stau la dispozitie. Bafta |
ar fi interesant eu zik k s-ar vinde la fel de bine k si in ani cand o aparut!
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:47. |
- Copyright 2026 4Tuning