![]() |
Problema motor mk3 1.8 75hp
1 Attachment(s)
Am schimbat de curand uleiul 10w40 castrol !Nu este full syntetic!
Am fost la drum lung si pe la 100 treapta 5 o tin constant si dupa 1minut sau 2minute incepe sa mi se aprinda martorul incercuit din poza(incercuit) si piuie intr;una nu stiu din ce cauza ! Asta nu ar fi problema , deoarece am observat ca daca o turez mai tare de 4000rpm se opreste senzorul dar ce e mai rau ca incepe sa imi bata si tachetzii:(.De ce? Este motorul pe duca? Astept pareri ,nu a fost fortat motorul de cand am luat masina! Altii spun ca nu urca uleiul,este din pompa de ulei,altii imi spun sa ii pun aditiv...? Si pe langa asta in bord apare "Insp. 02" ? |
Re: Problema motor mk3 1.8 75hp
Quote:
|
In afara de Alex , nimeni nici un sfat nimic?Ce trebuie verificat sau schimbat?:(
|
pai daca mai i-ti face asa si incepe sa-ti bata tacetii mai tine'o in ture asa si s-ar putea sa mai auzi niste batai ... :)) probabil nu i-ti mai baga pompa suficent ulei .. ar fi bine sa o schimbi sau sa verifici si sa nu mai mergi cu masina pana la remedierea problemei ....
|
Quote:
Am avut si eu o problema similara la fiesta. se aprindea martorul la ulei si bateau tachetii rau. Trebuie sa schimbi pompa de ulei ...cel putin la mine asa a fost |
fix aceeasi problema un prieten a avut-o si dupa 3000 de ture se oprea pt cateva minute...si el a schimbat senzori,a verificat presiunea toate bune,insa pompa de ulei a fost problema tot la golf 3
|
Quote:
|
In loc sa fiti ironici mai bine ati da niste sfaturi utile .... pe bune daca nu aveti aceasta placere mai bine se inchide acest topic..;)
|
Quote:
Din cate vad eu raspunsurile sunt pertinente :rolleyes2 |
Quote:
Va multumesc din suflet! |
nu ai presiune de ulei,sau posbil sa fie sonda de ulei,asta in cel mai fericit caz
|
Am rezolvat problema am schimbat pompa de ulei si totul este in regula !
Dar este o alta problema de ce cand incerc sa o tin constant in ture imi merge foarte putin intrerupt si imi da niste rateuri pe evacuare?Fise bujii?Posibil sa fie astea duse? |
Incearca intai de toate sa masori presiunea....presiunea de ulei este data de pompa mai putin si de cuzineti mai mult....rar pica pompa...e drept ca isi face si ea uzuri, dar faptul ca ai schimbat-o nu poate aduce decat o remediere de moment.
Martorul din bord este in legatura directa cu cele 2 sonde de pe suport filtru ulei... PRESIUNEA DE ULEI O MASORI LA 80GR ULEI LA 2000 R/M TREBUIE SA AI MINIM 1,8 B(se masoara jos la filtru). Pentru a anula din prima orice banuiala electrica, pune firul galben al sondei galbene la masa cand e aprins becul ...trebuie sa se inchida...prin asta te asiguri ca electrica si bordul te avertizeaza ok ori ba. Cel mai fericit caz, dupa cum a spus Laur este sa ai o sonda dusa, cel mai NEFERICIT ESTE SA AI UZURA IN CUZINETI. Spor la lucru si sper sa iti fi fost de folos cele de mai sus. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:24. |
- Copyright 2026 4Tuning