![]() |
BMW E34 - o noua pasiune
14 Attachment(s)
S-a intamplat sa fac pasiune si pentru un 'amarat' e34 cu un amarat de motor de 1.8,din pacate s-a nimerit sa fie usor avariat in stanga fata. Ce m-a atras cel mai mult la el este stare foarte buna in care se afla toata masina,exterior fara rugina,interior impecabil dupa parerea mea.E din 94,km nu stiu cati are ca nici nu m-am uitat si e inmatriculata in Romania de 5 luni.
Ce trebuie schimbat dupa incident - capota,far stanga,aripa stanga si bara.. Ca extrase masina are: 2 airbaguri geamuri electrice fata oglinzi electrice trapa electrica obc mic inchidere carlig :blahblah: cotiera proiectoare (1 spart) faruri cu lupa si cam atat ca e cam veche :) Pe viitor vreau sa adaug: -niste scaune electrice+incalzire -obc mare -ceasuri cu afisaj mare -suspensie aport -jante 17-18-19 inca nu sunt hotarat , dar am ceva pe 17 ideal pentru e34 8.5j et 18 -geamuri electrice spate -proiectoare -inele aluminiu ceasuri bord -xenoane -semnale albe -lucasuri albe -toba sport -cd mp3 + boxe+woofer,in asta nu mai vreau cd oem,vreau sa vibreze asfaltul :twisted: -blocant In mare cam astea ar fi,acuma mai descopar si eu de la alti pasionati de e34 ce ghidusii se mai pot face si ce se mai poate pune pe un e34.. Revin cu poze si cu partea din fata,daca ma ajuta cineva cu niste idei le ascult cu cea mai mare placere. Sper sa ajung unde imi doresc cu tancul.. |
Re: BMW E34 - o noua pasiune
Am vazut ca deja mai ai 1 sau 2 pentru piese ... Iti rezolvi planurile rapid cu ea !
Se vede ca este foarte bine intretinuta .. cel putin la interior ! Bafta ! |
Quote:
|
Ai mai adunat una ?:shock::shock:
Ai ceva de lucru s-o pui pe picioare .. n-o sa te plictisesti :D |
Quote:
|
sa o stapanesti sanatos!
am si eu o curiozitate nu se iau vecinii de tine ca ocupi multe locuri de parcare??:lol::lol: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Hai sa iti amestec putin visele :lol: |
2 Attachment(s)
Ce tare e interiorul rosu complet !! Ma bate un gand acum ... ce pica bine cu violet ?
On : Uite asa ca oricum ai replici de m6 pe 19 cu 7.5 j( asa inguste cum iti place tie ) :evil: |
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
am gasit ceva frumos prin depozit ce cred ca va lumina putin interiorul la 5-ar,sper sa se potriveasca..
|
1 Attachment(s)
Acum am vazut ca ai si E34.......super felicitari:)
Cate bmw-uri ai omule?:):) |
Quote:
bafta cu proiectul, oricum la ce "nimicuri" ai prin garaj sigur o sa fie ceva tare :D |
Quote:
Quote:
|
@BMnWA eu stiu ca esti un om ocupat... dar nu ai primit pm meu?:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:16. |
- Copyright 2026 4Tuning