![]() |
E36 - Pis.... Pis 320
5 Attachment(s)
E 36............
|
re: E36 - Pis.... Pis 320
exteriorul imi place dar accesoriile alea rosii de la interior sunt oribile
|
Auch, ma dor ochii de la interiorul ala doar din poze, apoi sa trebuiasca sa il vezi de zi din masina. :(
|
la exterior arata bine cu exceptia aripilor spate ruginite :P ..la interior sunt de aceasi parere ca si colegii de mai sus ...incearca sa il faci negru , spor
|
Dau bine jantele:) Felicitari
cat despre interior..... schimba-l |
Esti idolul meu.....
|
Alea 2 3 plastice rosi nu au fost vopsite de mn iar restu e de fabrica tot si mocheta e pe visiniu asa...
Cred ca aia de pe volan e mai nasol cu rosu in rest acolo la dvd cat de cat e ki probabil daca era tot pe visiniu ...Daca o mai tin o sa arate altfel sunt multe de facut la ea akm e asa cum am luato... |
Vad ca se impaca bine cu jantele de z3 , felicitari sa te bucuri de ea.
|
Foarte frumos lasata... suspensia e reglabila sau fixa ? daca e fixa ce drop are ? rotile pe cati inch sunt ? mai multe poze ?:D si deja am pus prea multe intrebari ...
Repet .. foarte frumos lasata masina !! Fara incidente . |
scapa de rosul ala de la interior bordul si volanul....mocheta e oke ca presupun ca e a ei cum ai zis si tu intr-un post mai sus...
Foarte frumos dau jantele alea pe ea.... |
Eu a-si pune niste veste de alea portocalii reflectorizante pe scaune.... ca ar merge de minune cu bordul si volanul :):)
|
Frumusica masina , dar vad ca a luat o rau rugina pe ea . Daca ai de gand sa o mai ti eu zic sa te apuci acum de ea . Dar nu cred ca te vei mai apuca , ca o vad la vanzare .
|
Tare faza cu vestele ce rau esti :P glumesccum de altfel cred ca si u . Da momentan vreau s ao vand am nevoie de bani mai am si un opel si ala l am pus.Cat despre bmw trebuie pus un pic mana pe el ca a stat destul d e mult.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:42. |
- Copyright 2026 4Tuning