![]() |
vand v180 aproape moka
Vand motorola v180 mp3, clapa, 65k la cutie 120 ron
|
Re: vand v180 aproape moka
te intreb si pe tine: un siemens m55 te intereseaza? vezi anuntul meu un pic mai jos..
|
pei nu stiu fa o oferta ... cu motorola...
|
schimb fara nici o diferenta, daca vrei doar telefon+incarcator de casa, si daca vrei cu toate accesoriile mai pui 50 ron. mie mi se pare corect asa (avand in vedere ca al meu mai are 6 luni garantie)
|
Quote:
|
constanta
apelam la o firma de curierat rapid pentru schimb (fara ramburs) daca se poate, daca nu....unul dintre noi va trebui sa mearga pe incredere transportul il platim fiecare pentru telefonul lui telefonul tau e in stare buna de functionare? (si mai ales...bateria tine mai mult de o zi? ca la motorola cam asta e problema) |
la mine tzine bateria 3 zile vorbite nu in disperare dar vorbite...
eu zic ca mai bine apelam la o firma de curierat.... sau nu stiu... |
CEZ si Quick...eu voi pleca vineri spre Mamai ca merg la un seminar acolo, daca vreti fac eu pe curierul. CEZ daca este maine trebuie sa ne intalnim, iar cu tine Quick o sa iau legatura din Constanta...sa-mi lasi un nr de telefon pe PM maine cel tarziu. Daca sunteti de acord CEZ, da-mi un beep pe nr meu (0722293173 - in caz ca nu-l mai stii) :D
|
salut Leutzu, esti eroul nostru! ne-ai salvat de niste cheltuieli, acum ramane doar sa fac(em) cinste :D
nr. meu e 0724.281.564, in caz ca e de acord si CEZ; da-mi doar bip daca vii, ca am salvat si eu numarul tau in telefon (off-topic: daca tot vii, poate ii anunti si pe membrii cu daewoo de pe litoral - pe Topser il anunt eu - si facem o intalnire extra-program :D ) |
scuze baietzi... nu mi-a mers netu si nu am vazut ce s-a scris pe aici
|
ok, deci a cazut varianta cu Leutzu_...
|
da si prin curierat mi-e cam tarsa....
|
Quote:
|