![]() |
Sunt versuri sau realitate?
Masina din imaginile urmatoare se potriveste al draq de bine cu melodia BUG Mafia-40km/h
Partea nasoala e ca nu stiu ce marca e,dar poate stiti voi.Sa incepem: \"Noroc am 260 de cai sa ma intorc\" -la cat de mare e masinutza asta cred ca se apropie \"Intorc admiratie de la orice rival\" -cine nu si-ar dori asa ceva \"Imi place genu' de masina cu prezenta scenica....animalica\" -se incadreaza 100 % din toate pct. de vedere \"Punde-i roti mari BBS.... -aici nu pre' se incadreaza..are capace rotative si sunt destul de dragutze \"Pe final precizez despre cum o sa auzi si pe unde poti sa vezi, DVD normal niste ecrane-n tetiere .... vreo 4000 w putere -sa lasam pozele sa vorbeasca.... |
care poze :?:
|
4 Attachment(s)
Pozele....
|
tng are un bmw din 90 man !:P
|
Nu degeaba ai numele de Speedy???!!! :)
Nu apucasem inca sa pun pozele :) |
Nu cred ca masina aia are peste 200 de cai, iar melodia se referea la o masina sport (comparatia cu un BMW) si un V8. :lol:
|
Yo unu nu stiu detalii tehnice despre acesta masina,dar la cat e de mare ma gandeam si yo.
Daca voi stiti mai multe spuneti-mi si mie. Respect! |
Apropo.. ar trebui sa faca videoclip la melodia aia.. va dati sema ce marfa ar fi :D
|
La chestia asta m-am gandit si yo.Nu stiu de ce s-a ales \"O Lume Nebuna...\".Nu cred ca era o problema in cautare ce masini \"facute\",mai ales cand e vorba de bucuresti.
Aste e.. Daca stiti mai mult decat mine ( :P ) despre aceasta masina vor rog sa-mi spuneti si mie. Respect ! |
E masina lui Zozo din Oradea , un Ford Grand Marcus din nush' ce an ...
250 cai ? lol.. are vreo 100 si ceva , TD de 2500cc parca :roll: masina aia deabia se misca 8) La faza cu sunetul se potriveste oarecum ;) |
\"La faza cu sunetul se potriveste oarecum \" LOOOOOOL
Eu am auzit ca ar avea in jur de 8000 w.O fi adevarat? Eu am bagat capu' in masina cand muzica era data la max timp de 10sec si ma ametzisem.Cred ca la sonorizare e cea mai tare masina din Romania. |
NU cred ca e cea mai tare la sonorizare,nu pare prea \"incarcata\" cu aparatura audio,la Car Sound au fost masini mai puternice(audio)
|
Versurile se potrivesc bine la masina din poze .... :!:(dupa parerea mea)
Masina este beton ... a fost la un Tuning Show intr-un oras dar nu mai retin alte detalii :!: Daca aveti si voi alte informatii spunetil-le :wink: :!: |
E misto masina!! E prea misto masina in sine... nu neaparat cum si-a modificat-o proprietarul... Dar mi se pare tare ciudat... a bagat atzia bani in video/audio si nu si-a pus niste jante pe ea...
Oricum respect proprietarului!! |
1 Attachment(s)
Nu este Ford Grand Marcus! Nu mai stiu ce este dar sunt sigur ca nu este Ford. Este americana masina. Am lapsus! :)
Quote:
Quote:
Uitati-va la filmuletul acesta cu masina. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:15. |
- Copyright 2026 4Tuning