![]() |
recomandare tip incinta
am un difuzor Jensen xs 1212 , atasat se gasesc specificatiile... ce tip de incinta mi-ati recomanda pt acest tip de difuzor?l-am ascultat intr-un tub cu o inaltime de 65 cm si raza de 30 cm pe o statie de 140 w rms si nu am fost multumit pt ca as vrea ca bass-ul sa se auda numai de la subwoofer si doar cand e cazul nu sa bubuie tot timpul...e adevarat ca bass-ul se auzea si din boxe...
|
Re: recomandare tip incinta
man am si io 2 astfel de difuzoare
unu l-am pus intr-un tub de 55 cm lungime...nu face fatza tubu:D eu o sa fac o cutie gen trapez pt k am 2 difuri pt unu singur te sfatuiesc sa alegi tot o cutie ... nu tub l-am ascultat si intr-un tub mai mare si tot nu imi placea io o sa impart cutia p 2 camere pt fiecare difuzor si o sa aive cam 60 litri fiecare camera (testat si se aude super) inca nu m-am apucat de tba pt k nu am pal oricum sunt si eu curios ce incinte se potrivesc acestui difuzor :D uite cateva specificatzii...poate te ajuta cineva daq le vede: Speaker SystemSpeaker Type Passive Nominal (RMS) Output Power 175 Watt Max (RMS) Output Power 525 Watt Response Bandwidth 20 - 1000 Hz Input Impedance 4 Ohm Output Level (SPL) 91 dB Speaker system speaker type Car subwoofer driver Speaker system car speaker diameter 12" Speaker system nominal (RMS) output power 175 Watt Speaker system response bandwidth 20 - 1000 Hz Speaker system input impedance 4 Ohm Speakers system connectivity technology Wired Speaker Diameter:Car Speaker Diameter 12" Speaker System DetailsSpeakers Included Car subwoofer driver 12" 175 Watt 20 - 1000 Hz 4 Ohm Wired GeneralDimensions (WxDxH) / Weight Car subwoofer driver . 5.5 in Diameter 12.2 in Dimensions - Diameter:Diameter 12.2 in Localization English: Color Blue Speaker type Car subwoofer driver MiscellaneousRemote Control None AV Furniture None Cutout / Mounting DimensionsDepth 5.1 in Diameter 10.9 in |
1 Attachment(s)
specificatiile...uitasem sa le atasez...
|
Hmmm ... eu nu prea sunt de acord cu tub dar in masina cu portbagajul izolat de rest suna bine (gen logan) pt ca se aude tare iar anumite distorsiuni datorita pacaniturilor incintei pt ca e subtire lemn/carton din ce o fi facut nu se aud... Pe de alta parte intro masina care trece basu gen hatchback iti recomand o incinta din lemn inchisa in primul rand super bine sa nu bazaie cutia de loc .... eu am bagat peste 70 de suruburi intr-o cutie de mdf ... din 5 in 5 cm si toate marginile cu prenandez + mochetat si plin de prenandez sub mocheta - am luat cutie mare si am dat cu pensula.
Eu tias recomanda un bass reflex de 50-60L cu port pe lateral facut tot din mdf ... |
Eu nu l-as pune in tub, dar ai putea alege intre incinta inchisa(compresie) sau reflex. Acum eu zic sa asculti la cineva daca ai cum ambele tipuri de incinta ca sa-ti faci o idee ce inseamna. Eu de ex am acum reflex si o sa-l schimb cat mai repede (pt ca nu mai imi place) cu o incinta in compresie. Totul depinde de gusturi si de muzica pe care o asculti, dar sincer mi se pare cam mic difuzorul pt compresie, avand in vedere ca are 175W.
|
scz poate sa imi spuna si mie cineva kre sunt tipurile de incinte plz ...
k mereu le confunt :( :oops: (sealed, reflex, compresie ... mereu incurc :( ) |
Quote:
|
era o categorisire interesanta si succinta pe www.incinte.go.ro ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:48. |
- Copyright 2026 4Tuning