![]() |
Golf mk3 - SNS
7 Attachment(s)
Urmaresc forumul de ceva timp si cred ca a venit momentul sa-mi prezint si eu ride-ul. Este un Golf 3 din 1995, motor 1.6 AEA , coupe, culoare blue mystic, editie Rolling Stones.
Dotari: servo (evident), scaune incalzite, trapa el, 2x airbag, si specific editiei faruri gti, interior su tenta sport, ceasuri de bord albe etc Modificari aduse de mine, in afara consumabilelor: faruri cu lupe custom, set woofere fata, cd player Sony xplod, si alte elemente de mecanica (saboti, rulmenti etc) Pe viitor vor urma si alte modificari , in stilul german/oem+/propriu, deci astept si propunerile voastre! Attachment 1932381 Attachment 1932382 Attachment 1932383 Attachment 1932384 Attachment 1932385 Attachment 1932386 Attachment 1932387 |
Re: Golf mk3 - SNS
Salut! Bine ai venit :) Prima chestie ar fi o suspensie reglabila, si deja se simte de parca ai schimbat masina.... apoi un bot de vento, o bara fata clean, chestii de genul asta :) Spor si bani, ca idei gasim :D
|
Arata bine pana acuma. Niste jante ar trebui. Eu unu as opta pentru ceva cu buza, il face mai robust. Bafta la modificat ;)
|
ms ms , jantele exista, sunt pe 15 cu 7j , dar pana le revopsesc merg cu cele de iarna (table...yuck)
|
Bun venit! Foarte frumoasa si ingrijita masina. Asteptam pozele si cu jantele:lol:
|
2 Attachment(s)
update: kit ambreiaj Luk + bucse bascula (deja montate pe masina) si discuri de frana Ferodo
Attachment 1934813 Attachment 1934814 |
Discurile ca discurile... dar ce placute ai pus? :rolleyes2
|
discurile nu le-am pus inca, in zilele urmatoare cand o sa am timp...
|
1 Attachment(s)
ma gandesc ce culoare sa fac jantele (albe, grafit, antracit sau altceva) ? deci astept pareri, eventulal vt-uri , daca se pricepe cineva, cu modelul asta
Attachment 1949883 |
faina masinuta, am si eu una variant exact acelasi model cu aceleasi dotari. Am si eu o intrebare, farurile cu lupa au fost cumparate direct sau a fost lupa montata de tine in far? Daca ai montat tu lupa, spune-mi te rog de unde ai achizitionat lupele ca ma intereseaza si pe mine....
|
mersi , farurile au fost modificate de mine, iar lupele sunt luate de pe Mercedes C-class model 2009. se pot adapta lupe si de pe alte marci, dar sa se potriveasca la dimensiuni
|
Quote:
Imi plac la nebunie farurile :D. Jantele sunt de Bmw ? |
dap, facute de Tecnocast pt Bmw e30, urmeaza sa ma hotarasc asupra culorii si vor ateriza pe masina
|
Modelul este frumos.
Nu-ti recomand sa le vopsesti alb...or sa-ti creeze multi nervi, se vor murdarii foarte repede...antracit ar fi destul de indicat.Nu te tenteaza sa le vopsesti in 2 culori? |
ma gandeam sa le polisez buza, dar e de munca si e mai practic sa le fac o singura culoare
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:16. |
- Copyright 2026 4Tuning