![]() |
E30 ursuletul meu :D
3 Attachment(s)
Buna ma numest Sorin din Timisoara acu un an si ceva mi-am cumparat un ursulet .......bine de cand eram copil visam la un ursulet :D masina nu o fost scumpat am dat 1500 lei pe ea cu instalatie de gaz :-) probabil daca nu avea instalatie gaz(gpl) pe ea nu ii dadeam atata bine masina nu o venit fara probleme
prima problema directia batea la 80 de km/h directia o fost facuta toata 800 de ron piesele si 120 manopera prieten de familie a doua problema nu avea frane adica prindeau numa alea din spate am schimbat placutele de frane si furtunele de frana placutele au fost 80 de lei am uitata sa zic ursuletul are un motor de 1.8 injectie(nu merge pe benzina nu stiu ce are propietarul mi-o zis ca ii trebuie o punte la comp de bord) fabricat in 1983 dotari 2 oglinzi electrice. |
Re: E30 ursuletul meu :D
arata super ursu tau.
sa il stapanesti sanatos si cat mai multe modificari. |
Quote:
|
ce planuri ai?
|
2 Attachment(s)
Quote:
si sper sa ii gasesc un spoiler de nichel uite asa arata masina vopsita si cu cauciucurile schimbate |
daca tot am inceput :D sa continui sa descriu masina
masina cand o venit pe langa problemele de sus o mai avut cateva micute elicia mai avea 4 palete si se incalzea motorul scaunele zici ca stateai pe niste galeti o oglinda avea sparta sticla si avea volan tuning la masina fara servo moarte curata :D bine am schimbat elicia,scaunele am pus si huse noi si volanul..... am sudat ce o fost de sudat la ea dar nu am avut prea mult am schimbat usa de la sofer se inchidea mai greu am dat pe elicie,2 scaune,volan original de bmw,2 usi si 2 telescoape 100 de lei pretul ff oky noroc cu baiatul ca ii placeau ursuletele ehh sa nu uit cand am cumparato am schimbat uleiul si filtrele :D |
masina nu arata rau , trebui completata cu nijte bari , jante ... si multe altele...
@ sunt curios dc esti incantat ca e pe gaz ? (eu sincer dk era pe gaz .. nu o luam ) |
cauta niste bari ca ale lui santos ca arata mai frumoasa.sau punei de M.
bafta incontinuare |
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
cateva poze cu motorul :D .......motorul se tine bine are instalatie de gaz din 2003 ......si o poza cu stopuri acuma is mai oky
|
Quote:
la motor ai de plan sa te bagi la ceva modificari sau va ramane acesta stock? |
Quote:
|
3 Attachment(s)
asa vreau sa imi fac ursuletul mai am de adunat niste piese :D
ursuletul asta imi place cum arata face taicamiu ``masinile astea te baga in boala cand le vezi asa frumoase`` |
Quote:
si sa o vedem asa cat mai curand |
| All times are GMT +2. The time now is 05:33. |
- Copyright 2026 4Tuning