![]() |
Competitie de indemanare auto Cupa ACR-2011
ACR-CSJAK,organizeaza cu ocazia sarbatoririi pe data de 05.04.2011 a Zilei Automobilistului si a implinirii a 107 ani de la infiintare,o competitie de indemanare auto cu titlul CUPA ACR-2011
Competitia are loc sambata 02 aprilie 2011 in Poligonul Auto si Karting Buzau,incepand cu orele 09.30. Se premiaza doua clase: Clasa I-mai mica de 1600 cmc Clasa II-mai mare de 1600 cmc si mai mica sau egala cu 2000 cmc. Premii: Cupe,diplome Regulamentul particular al competitiei si cererea de inscriere pe site-ul oficial Relatii suplimentare la tel: 0745 382 753 Dl. Doru Dragoi 0740 175 070 Dl. George Florea |
Re: Competitie de indemanare auto Cupa ACR-2011
Ne poti da o mana de ajutor cu detaliile?
Am intrat pe site dar nu am gasit nici o informatie despre competitia respectiva....poate sunt eu mai aerian :rolleyes2 |
Pe site gasesti regulamentul general.
Spune-mi ce anume nu stii si iti raspund . |
Distractie placuta ,abia astept sa vad poze ,ma oftic ca nu pot fi acolo dar asta e.multa bafta
|
Quote:
|
Poti sa pui aici regulamentul si cererea de inscriere? Pe siteul ACR nu pare sa fie vreo informatie referitoare la eveniment.
|
6 Attachment(s)
Am atasat formularul pentru inscriere si regulamentul.
|
Da Liviu traiesc si inka foarte bine ,bafta la eveniment si tie si organizatorilor;)
|
salut!am citit si atasamentele cu cererea de inscriere si regulamentul...acolo scria...masina trebuie sa fie inscrisa...si atat...trebuie sa fie neaparat inscrisa RO??daca e "inscrisa" pe bulgaria poate participa o masina??astept un raspuns...multumesc anticipatsi spor la treaba cu organizarea acestui eveniment
|
Trebuie sa fie inmatriculata nu neaparat in Romania si sa aiba asigurare si inspectie tehnica valabile.
Nu se percepe taxa de concurs. |
abia astept poze ....o lista cu preinscrisii exista sau daca se face asa ceva..
|
Felicitari participantilor. A iesit bine. Cam putine masini, dar a fost ok.
|
10 Attachment(s)
Felicitari Florentin , Silviu si Rudi ....ocupanti ai podiumului. :D
|
Multumim.
Felicitari organizatorilor! Eu personal astept cu interes urmatoarea competitie organizata de ACR. ps: saptamana viitoare vine cineva la Brasov la raliu ? |
Cielo Rudi http://www.*************/Rudishor#!/...37857&comments
E 30 BML http://www.*************/Rudishor#!/...72868972737857 Curand o sa primesc filmele de la ziaristii care au fost prezenti. |
All times are GMT +2. The time now is 05:38. |
- Copyright 2025 4Tuning