![]() |
Subwoofer Smart
Salut. Am si eu nevoie de niste sfaturi,idei..Vreau sa-mi pun pe un Smart subwoofer,dar datorita marimii extraordinare a masinii,am nevoie de ceva destul de mic,compact..deci? un subwoofer mic si puternic ? merci anticipat
|
Re: Subwoofer Smart
Deci? :-) un buget ?
|
pai cred ca in jur de 100 e as putea da..daca as gasi ceva sa-mi placa..
|
Numai ceva gen CS 1004T de la JBL, vezi daca gasesti la magazinele locale ceva oferte, eu cel putin nu-ti gasesc alta solutie :???:
|
Quote:
|
ii dita mai portbagaju de smart:> nici trapez nu cred ca-ti intra :-S evantual da jos scaunul din dreapta:>. sincer alta solutie pt ceva cat de cat nu vad.
|
Quote:
|
incinta custom :)din mdf si fibra
|
http://lh6.ggpht.com/erich.nachbar/S...k/DSC_9757.JPG
in partea stanga spate incape foarte bine o incinta din fibra cu un difuzor de 25cm,incinta inchisa desigur ca sa ai litraj cat mai mic...iar la cat e smartul de mare o sa se auda foarte bine,asta desigur daca nu vrei ca la semafor sa tremure fustele fetelor care trec pe langa masina... |
Eu zic ca e prea mult de munca si costa prea mult sa faci o incinta din fibra ... nu cred ca te incadrezi in 100 euro cu tot cu difuzor.
Uite o varianta care zic eu ca se aude foarte ok : te incadrezi si in bani si in spatiu. |
Quote:
Iti trebuie ceva custom made, uita fibra, n-are rost.... Partea de sus o faci sa aiba vreo 10-15 cm, daca nu stii tu, cauta-ti om care stie :-) |
nu eram ironic. am vorbit serios cand am spus ca mai bine renunti la locu din dreapta. fara gluma:D
|
Quote:
|
Exista solutii foarte bune dar in nici un caz in bugetul tau si mai mult ca sigur ca nu "gata de cumparat de pe raft".
Smartul ala pe cat e de mic... Poate sa sune chiar tare. :) Din nefericire costa ceva ca sa scapi de "handicapul" dimensiunii. |
Daca nu poti mari putin bugetul, cumpara un woofer noname de 25cm (gasesti pana la 100lei), mergi la cineva din domeniu sa-ti faca boxa pentru el (masurat sa-ti incapa in portbagaj) si gata :-)
Asta-i un fel de last resort... |
| All times are GMT +2. The time now is 07:57. |
- Copyright 2026 4Tuning