Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   R.I.P. Dr. ZOZO (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/248538-dr-zozo.html)

The_Black 22-03-11 19:22

R.I.P. Dr. ZOZO

5 Attachment(s)
Cu regret anunt si pe aceasta cale, pentru cei ce nu au aflat inca, trecerea in nefiinta a bunului nostru prieten Luncan Zoltan, pentru prieteni si cunostiinte DR.ZOZO. S-a facut remarcat pritre primii pasionati de TUNING. Inmormantarea inca nu se stie cand va avea loc, dar voi reveni cu detalii peste cateva zile. Odihneste-te in pace ZOZO, n`o sa fii uitat niciodata!

ondin 22-03-11 19:27

Re: R.I.P. Dr. ZOZO

D-zeu sa il ierte.

puiu 22-03-11 19:31

Dumnezeu sa-l ierte, l-am vazut de cateva ori la Deva. Din ce cauza nu mai e printre noi?

ken77 22-03-11 19:49

Odihneste-te in pace

CJ02VDV 22-03-11 20:36

Odihneste-te in pace mestere :((

DOMY_m3 22-03-11 20:38

odihnestete in pace frate...se pare ca nu mai pot sa de duc o tura cu ursu turbo,din pacate...ai fost primul si cel mai mare mester din romania si tot timpul o sa ramai nr 1 in viata de tuning!!!!

SAX1987 22-03-11 20:48

Eu am tot urmarit topicurile lui acum cativa ani .

Era prin Anglia ultima data cand am auzit de el .

D - zeu sa-l ierte !

SoundIdentity 22-03-11 20:49

Nu am cuvinte....sincer imi vine sa plang deoarece acest om a fost un mare mare suflet cand nu aveai busines cu el.... Acu 3 saptamani vorbii cu el era happy la maxim plin de planuri bucuros no problem si acu sa primesc asemenea vesti ......nu stiu cati dintre voi l-au cunoscut ca si mine in distractii la showuri era cel mai maximal cel mai nebun nu am cuvinte.am tinut la el foarte mult am invatat multe de la el m-a ajutat de multe ori m-a suparat de multe ori dar eu raman cu amintiri foarte placute dar cu durere foarte mare in suflet cu pierderea lui.dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Ene'Andrei 22-03-11 20:53

Dumnezeu sa il ierte!

only_4dan 22-03-11 21:18

DUMNEZEU sa-l ierte! Odihneascase in pace!

SoundIdentity 22-03-11 21:26

In totdeauna va ramane Nr1 in Romania asa cum zise domy

cruizer11 22-03-11 21:28

Dumnezeu sa il ierte!:sad:

Raul-Or 22-03-11 21:33

Dumnezeu sa-l odihnească in pace .....

vladpvs 22-03-11 21:42

Multi dintre noi habar n-aveau ce inseamna tuningul pe cand a aparut Zozo cu ale sale masini...n-am sa uit niciodata cand am vazut prima data Fordul Cougar "white illusion".....sau BMW-ul unde nu mai era loc sa mai puna cate o boxa, inclusiv in volan, nebunie adevarata... R.I.P.

HoricutzWSR 22-03-11 22:15

Recunosc ca nu am avut prea mari tangente, dar am avut placerea sa`l cunosc...Pentru mine personal, Zozo era un fel de legenda vie, primul care mi`a deschis mintea catre notiunea de tuning auto. Cum zice si Vlad, nu as putea uita niciodata Cougarul alb, sau Grand Marquis`ul care a fost primul loc in care m`am jucat pe PlayStation2...

Odihneste-te in pace, maestre!

All times are GMT +2. The time now is 14:11.

- Copyright 2026 4Tuning