![]() |
R.I.P. Dr. ZOZO
5 Attachment(s)
Cu regret anunt si pe aceasta cale, pentru cei ce nu au aflat inca, trecerea in nefiinta a bunului nostru prieten Luncan Zoltan, pentru prieteni si cunostiinte DR.ZOZO. S-a facut remarcat pritre primii pasionati de TUNING. Inmormantarea inca nu se stie cand va avea loc, dar voi reveni cu detalii peste cateva zile. Odihneste-te in pace ZOZO, n`o sa fii uitat niciodata!
|
Re: R.I.P. Dr. ZOZO
D-zeu sa il ierte.
|
Dumnezeu sa-l ierte, l-am vazut de cateva ori la Deva. Din ce cauza nu mai e printre noi?
|
Odihneste-te in pace
|
Odihneste-te in pace mestere :((
|
odihnestete in pace frate...se pare ca nu mai pot sa de duc o tura cu ursu turbo,din pacate...ai fost primul si cel mai mare mester din romania si tot timpul o sa ramai nr 1 in viata de tuning!!!!
|
Eu am tot urmarit topicurile lui acum cativa ani .
Era prin Anglia ultima data cand am auzit de el . D - zeu sa-l ierte ! |
Nu am cuvinte....sincer imi vine sa plang deoarece acest om a fost un mare mare suflet cand nu aveai busines cu el.... Acu 3 saptamani vorbii cu el era happy la maxim plin de planuri bucuros no problem si acu sa primesc asemenea vesti ......nu stiu cati dintre voi l-au cunoscut ca si mine in distractii la showuri era cel mai maximal cel mai nebun nu am cuvinte.am tinut la el foarte mult am invatat multe de la el m-a ajutat de multe ori m-a suparat de multe ori dar eu raman cu amintiri foarte placute dar cu durere foarte mare in suflet cu pierderea lui.dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
|
Dumnezeu sa il ierte!
|
DUMNEZEU sa-l ierte! Odihneascase in pace!
|
In totdeauna va ramane Nr1 in Romania asa cum zise domy
|
Dumnezeu sa il ierte!:sad:
|
Dumnezeu sa-l odihnească in pace .....
|
Multi dintre noi habar n-aveau ce inseamna tuningul pe cand a aparut Zozo cu ale sale masini...n-am sa uit niciodata cand am vazut prima data Fordul Cougar "white illusion".....sau BMW-ul unde nu mai era loc sa mai puna cate o boxa, inclusiv in volan, nebunie adevarata... R.I.P.
|
Recunosc ca nu am avut prea mari tangente, dar am avut placerea sa`l cunosc...Pentru mine personal, Zozo era un fel de legenda vie, primul care mi`a deschis mintea catre notiunea de tuning auto. Cum zice si Vlad, nu as putea uita niciodata Cougarul alb, sau Grand Marquis`ul care a fost primul loc in care m`am jucat pe PlayStation2...
Odihneste-te in pace, maestre! |
| All times are GMT +2. The time now is 14:11. |
- Copyright 2026 4Tuning