![]() |
SuperNova
3 Attachment(s)
Salutari.....Geamuri fumurii,casetofon Sony,magazie de 10 cd-uri,joystic.pe volan,geamuri electrice fata,jante aliaj unicat14``,caucicuri fata pireli,spate goodyer,uitativa la poze,clima,Euro 3
:chainsaw: Am nevoie de niste idei pt a arata ceva mai special si bine inteles cam ce as putea sa-i fac motorului de 1.4 sa-si inmulteasca herghelia? Mersi mult pentru timpul tau.....Attachment 159401 Attachment 159402 Attachment 159403 |
Re: SuperNova
Apropo...si o parere va rog....am mers bine pana aici cu exteriorul cat de cat?:?:
|
tu ai vopsit masina neagr, parca nu sunt negre supernove din fabrica? imi place cum arata, si jantele prind bine (totusi cum adica unicate?), dar mai laso neaparat la pamant.mi se pare ie sau geamurile sunt ionizate? ce joystick pe volan?
|
..orcat de unicate ar fi jantele dar sunt dragutze un pic scoase mai inafara ar tebui
...geamuri faza sunt sunt foliate ?? |
Sincer sa fiu nu-mi place cum dau geamurile cu reflexie(de fapt nu-mi place genul asta in general) pe culoarea neagra. La motor mare lucru nu ai ce sa-i faci, decat daca dispui de un buget mai serios. Daca totusi vrei inviorezi putin masina poti schimba traseul cu unul pe 50 din inox si un cip.Ai putea sa umbli si la filtru daca vrei un sunet frumusel, dar ai grija sa-l montezi cum trebuie. In caz ca nu iti sunt de ajuns modificarile astea ai putea sa schimbi axa cu came, dar deja e vorba de ~500e. La exterior ai putea schimba jantele cu unele pe 15 o combinatie negru cu gri, niste cauciucuri putin mai late. Acum depinde ce buget ai, ca idee cip+evacuare ar ajunge pe la 400e, iar jantele+cauciucuri noi un minim de 7-800e.
|
Quote:
Mai bine alt motor mai TARE :) |
Quote:
sfatul meu: fa-i pleoape, laso jos, schimba-i grila, SCHIMBA SAU DA JOS sigla de la renault de pe volan, foliaz-o toata cu negru...si daca vrei tu schimba si spoilerele si pragurile. la motor...sfatul meu: poti sa faci un cip si cu un filtru o sa simti rezultatul la caroserie: pune bare de torsiune si in fata si in spate. |
Mersi mult...
Este prima SuperNova neagra din Bucuresti.Geamurile spate sunt ionizate intradevar iar joystick-ul de comanda este in spatele volanului....Mersi mult pt sfaturi....Sunt foarte interesat de chip-ul ala si de evacuare,de filtru aer....Sunt un necunoscator intr-ale domeniului si daca imi mai ziceti cate ceva,chiar mi-ar fi de mare ajutor....Mersi mult....
|
.nu se pot deschide pozele? :D
si daca mai vrei sa faci ceva la exterior, eu zic sa-i pui niste pleoape..ca face masina mai lata, si mai joasa..parerea mea. ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:09. |
- Copyright 2026 4Tuning