![]() |
Provocari - cine cu cine ce a facut
Sectiune pentru "provocarile" locale pentru a vedea si noi rezultate cu masinile din Ploiesti care participa la diverse evenimente legale sau nu.
Exemplu: Eu cu E30 325 vs calibra LET a lui Andu din mers ma bate ramane sa vedem pe 402 m. Nu e topic pentru masini ce curse, etc. Merge si ceva de genul. Azi l-am batut la semafor pe X eu cu masina mea Oltcit el cu Skoda. P.S.: nu am nimic nici cu Oltcit nici cu Skoda ... este doar un exemplu. P.P.S.: a se evita chestii de genul ... eu cu Ford Focus RS am batut am batut Logan stoc. Chiar sunt curios cine ce poate. |
Re: Provocari - cine cu cine ce a facut
Quote:
Azi m-am dat la semafor cu ala si l-am batut, si pe ala si pe celalalt... Frate... Astea le discutam noi pe-afara ca baietii... ca daca le scriem aici ce rost mai are sa mai vorbim de masini pe-afara... Propun inkiderea topicului si rezolvarea provocarilor si continuarea discutiilor pe strada. Sunt o gramada de ochi care "conspecteaza" pe-aici. ;) |
undeva pe la garaj cred ca mai exista acel pistol cu apa galben pe care se regasesc multe nre de inamtriculate ale victimelor facute de Kadettu de IS :p
|
Ce postam aici raman povesti nostime de citit.
Eu iti zic ca cu al meu 350 V8 am batut un veyron. Ma crezi? Doar noi stim de fapt care e treaba. Mai sunt topicuri asemanatoare si la alte orase si nu e nici o problema. Atunci se poate inchide si sectiunea provocari de pe topicul principal, nu? Macar fara detalii ... ceva de genul "victime" pe care le-am avut. |
alex . nu va mai dati mari, ca daca vin eu cu ticozauru meu si cu termosu plin cu bere va bat pa toti;:
|
Quote:
|
eu cu e30 2.4 D vs troleibuzul ala nou........0-1.....:lol:
sa moara baietii ce demaraj avea......:lol::lol: |
Quote:
Mie imi da doar o masina ... dar e lungaaa rau. |
Eu cu Daewoo Damas (DONU il stie) :)) vs. un Piaggio Liberty (scuter). Mi-a cam dat rusinica :))
In schimb cu scuterul meu Aprilia SR de 80 cmc am batut o Dacia 1310 break :D |
Eu cu Corsa am batut un M5 E60 si cand am trecut de el mi-am dat seama ca era de fapt parcat. :peace:
|
poate sunt eu tampit.....doar mie mi se pare un topic inutil???
|
Sincer... Nu stiu daca e chiar inutil. Am mai exagerat noi cu glumele, dar in rest...
Cu Logan 1.4 am facut Golf 5 1.4, Golf 4 1.4 16v, si mi-am furat-o grav de la un Civic din 94 cu motor de 1.3 si fara catalizator. Masina oricum e si mai usoara, si mai aerodinamica, si mai multe. |
Quote:
|
E30 2.4d vs 4 caini la podul inalt aseara 1-0......:D
|
Eu cu Vectra C 2.2 benzina i-am dat rusinica pe DN unui e39 525d.
Mamaaa ce fum scotea ala cand i-a dat ... Cu ursul mai demult am alergat un porsche boxster motor 2.7 de vreo 220 cai si cand a vazut ca ma apropiam de el a facut stanga pe o straduta laterala ...:D |
| All times are GMT +2. The time now is 18:48. |
- Copyright 2026 4Tuning