![]() |
Cum sa distrugi un mustang
2 Attachment(s)
fizic si moral. cat ai bate din palme.
un model mult indragit de mine, impovarat cu elemente de vitan. se poate. doar a ajuns pe mana unui roman. masina este de vanzare in bazarul 4tuning la un pret de 15200 de euro. la 12000 se poate achizitiona acelasi model, mai potent, inmatriculat si netiganit. voi la care v-ati baga? |
Re: Cum sa distrugi un mustang
Cel stock8)
|
stock normal , pff ce a facut la masinaaa
|
fiecare are gusturile lui, dar sa strici o masina stock deja frumoasa....
|
Stock,mai bine o lasa stock.
|
Cum ma nene Msina frumoasa ...sa o faci frumoasa :)) NU SE POTRIVESTE :)) ( mai bun stock , parerea mea )
|
Foarte urat Kit ... o culoare si niste jenti cred ca era mai mult decat suficient , poate niste dungi in stil classic , nu cocalar cum e cel tunat' daca pot sa-i spun asa ... nu pot sa cred ca un roman cu simt de tuning ar putea face asa ceva ...
|
mai bine stock , clar !!
|
Vreau sa fiu clar: STOCK!!! Nu se merita sa dai mai multzi bani pe o masina URATA cand potzi lua cu mai putzini bani o masina frumoasa si INMATRICULATA pe deasupra ;) ala tunat e VARZA! :lol: sa postezi poze cu masina dupa ce o cumperi :D
|
Sincer nici cea 'incarcata' nu arata rau. Dar oricum varianta stock da cel mai bine pe sosea:D
|
Quote:
|
se putea si mai rau:))
|
pana la urma omul face ce vrea cu masina lui .. putea sa fie si roz cu floricele tot frumos era :lol:
|
da...corect.macar el are la ce sa faca..altii....
|
Pana la urma o cumperi sau nu ? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:00. |
- Copyright 2026 4Tuning