![]() |
E36 - 316 Sedan HellRot
18 Attachment(s)
Salutare tuturor posesorilor de BMW!
De jumatate de an sunt posesorul unui BMW 316i din 1996 HellRot.Masina are ABS , 2 airbaguri , dublu climatronic digital si ce se mai vede in poze. La exterior i-am vopsit triplele , facandu-le din clare lexus style in M-look , i-am colantat narile in negru lucios , i-am cumparat jante Barracuda Voltec T6 (multumesc BAU_drift). La interior i-am cumparat un interior Hurricane format din bancheta spate de la BJP caruia ii multumesc pe aceasta cale si scaune fata Vader Hurricane. I-am pus si ornamente de praguri M3. De asemenea i-am mai schimbat si difuzoarele spate cu unele SPL Dynamics. La motor nu i-am facut nimic in afara unui filtru de aer conic K&N achizitionat de la Nastase Bogdan caruia ii multumesc pentru seriozitate.Ieri i-am schimbat uleiul si filtrele , am pus Liqui Moly Mos2 10W40. In poze veti vedea "evolutia" masinii de cand am cumparat-o pana in prezent. Ca si lucrari necesare mai am de umblat la suspensie si de vopsit capota avand lacul sarit. Cam atat ar fi de povestit , urmeaza si pozele intr-o ordine cronologica. Sper sa va placa :) Astept pareri si sugestii! :-) |
Re: E36 - 316 Sedan HellRot
Sa-l stapanesti sanatos, multi km la volanul lui si fara incidente.Interiorul m-a atras cel mai tare.O intrebare.........bancheta spate e de coupe sau de sedan?Observ ca sunt la nuanta scaunelor fata.Asteptam noi imbunatatiri si tuning de calitate.
|
Foarte dragutza matza .... interiorul face tot bani :D:D
|
Bafta in continuare cu proiectu punei o reglabila si laso blana jos.
|
foarte frumoasa culoarea..si interiorul nu mai are loc in discutie...felicitari....interesanta transformarea triplelor:D
bafta cu ea |
Va multumesc pentru aprecieri!
Cu interiorul este mai mult de povestit.Eu l-am luat de pe un Sedan , dar este de coupe.Cand l-am cumparat initial am luat doar scaunele fata si sezutul banchetei spate , acestea fiind din alcantara.Spatarul de la bancheta spate nu se potriveste de la coupe , doar sezutul.Norocul meu a fost ca am gasit la jmekerdemik bancheta spate de sedan completa , din acelasi set Hurricane , singura diferenta fiind ca bancheta de la el e din textil si nu alcantara. Asadar acum am rezerva un sezut dar nu e problema. Va urma o suspensie reglabila dupa cum mi-a fost recomadat dar mai trebuie stransi bani. Numai bine! |
Frumoase jantele, si masina 8)
|
Multumesc de aprecieri.Nici a ta nu este mai prejos.Sper si eu la o bara M si un difuzor M pentru bara spate :-)
|
Zuper... mai ales interiorul :):). Daca ai schimba semnalizarile de langa far cu unele originale ar fi beton:)
|
Caut unele OEM smoke mai ales ca astea se aburesc.Mai am o pereche de semnalizari galbene dar totusi arata mai bine cu actualele in opinia mea.
|
Frumos... interiorul meu preferat :x succes cu ea mai departe
|
Quote:
Inca odata nota 10+ pt interior.Asteptam sa o vedem trantita pe burta!:-) |
Foarte frumoasa masina, iar jantele sunt superbe:shock:
Sa ai grija de ea si sa vedem ce-i mai faci pe viitor. |
2 Attachment(s)
Va multumesc pentru aprecieri!
I-am vopsit etrierii si tamburii. Scuzati mizeria de pe jante dar vremea e cam ciudata si nu am spalat-o! |
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 07:23. |
- Copyright 2025 4Tuning