![]() |
E36 - 320 coupe !
6 Attachment(s)
Salut , am cumparat si eu un bmw 320i coupe din decembrie 1992 , masina este albastra, are 169000km(nu stiu cat de reali), geamuri trapa oglinzi electrice(heliomate si incalzite),semi piele(nu cred ca este din fabrica),computer de bord de 7 butotoane,incalzire in scaune,cotiera fata piele,dublu climatronic manual,perdeluta luneta, amortizoare blistein si cam atat imi aduc aminte acum. Acum sa incepem si cu problemele: Plafonul(panza ) atarna, incalzirea in scaune merge decat la sofer, rugina la aripa dreapta spate,portbagaj s-a dus lacul , bara fata putin ciupita, scaunul la sofer nu se regleaza pe inaltime(cred ca s-a rupt cablul),usa de la sofer nu sta deschisa , se inchide s-a rupt arcul acela,masina nu a avut proiectoare din fabrica si i s-a improvizat un buton, merge decat un proiector,imi sta aprins in bord airbagul,si abs-ul, abs nu intra , cand pun frana ma duc ca pe gheata. Si cam atat cu problemele , daca ma puteti ajuta sa ma trimitei la cineva cu problemele astea, Multumesc anticipat.P.S volanul cand merg drept sta spre stanga un sfert de tura, mi se pare cam mult , nu cred ca este unghiul de fuga ce o fi oare ?
|
re: E36 - 320 coupe !
ma poate ajuta cineva cu o informatie ? cu abs-ul am inteles ca se poate sa fie o siguranta arsa sau senzori dusi sau pompa , am scos borna de la baterie am lasat-o 10 minute si nimic , nu si-a revenit nici airbag-ul nici abs-ul. Mentionez ca airbag-ul clipeste 5 minute dupa care sta aprins inconntinu. Oare cu un tester pot rezolva ceva ?
|
dar daca e din senzorul de la placute?
da ai putea sa o pui la tester poate iti da ceva mai amanuntit |
In legatura cu volanul , du te si bag-o la geometrie , se va indrepta
La abs , incearca sa cureti toate mufele de la roti , posibil sa fie firele ciupite sau contactii murdari |
Felicitari.... planuri inafara sa o pui pe linia plutire ai ?:):)
|
Quote:
|
Quote:
|
mai am o problema , masina mea nu vrea sa se invarta de nici o culoare, daca dau sa ma invart in stanga se inclina de bot dreapta, cred(sigur) nu are autoblocant, asa ca daca ma ajuta cineva cu un autoblocant sau lsd diferential ceva, nu stiu care este diferenta intre ele ? si ce raport sa iau , care e mai bun ? va multumesc.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
atunci ai o alta problema...pot fi multe cauze..nu le pot ghici...nu trage masina destul pentru a rupe aderenta....
|
nu te inteleg .....gata ai luat bmw dai pe el cercuri , forja ....tipic mentalitate de roman , nu te supara ca zic , dar tu ai luat masina asta ca sa o omori sau ???????.....in loc sa ai grija de ea sa o aduci la linia de plutire tu o varzalesti , parca ziceai ca o sa incerci sa faci cumva sa ai toti caii etc ....dupa aia ne intrebam de ce naiba toate pisicile si ursii sunt cu motoarele schimbate si sunt varza , m-ai bine ai pune mana si ai schimba ulei , filtre etc ....umpic de curatenie la interior si etc sa arate bine masina ca doar ai investit in ea ,, iar daca vrei cercuri si chestii deastea sudeaza tata diferentialul ala si dai sa sune ..bafta
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:11. |
- Copyright 2026 4Tuning