![]() |
C2-ul meu (CJ 19 FLO)
9 Attachment(s)
salut,vreau si eu sa va prezint masina mea. E un citroen C2 1.4 hdi ,chit exterior/interior VTS ,suspensie si frane VTS,jante ATS DTC ,a primit anul trecut si un chip, cred ca puterea e undeva peste 90 de cai,urmeaza si un test dyno ,dar asta dupa ce va fii montat un intercooler. va las sa va dati cu parerea:P
|
Re: C2-ul meu (CJ 19 FLO)
Sa stapanesti sanatos buburuza!!:D
Arata foarte bine...misto combinatia de argintiu cu negru:P |
Frumoasa masinuta...bafta
|
Salut!
Frumos modelul C2! Personal īl consider ca fiind unul dintre cele mai arătoase autoturisme de clasa mini. Felicitări! De noi ai luat jantele ATS? La ce bani te-au ajuns? Le-ai cāntărit cumva īnainte de montaj? :) Ce tuner ţi-a făcut resoftarea? Asta cāt te-a costat? Ai acelaşi motor precum īn Peugeot-ul 206 1.4hdi eco, nu? Cod motor, 8HX? Eşti din Cluj-Napoca? Unde te-ai gāndit să faci dyno? LE: Eu aş vopsi bările faţă-spate şi pragurile īn culoarea caroseriei. Ar arăta mai bine şi mai complet aşa. Ce alte planuri mai ai? Baftă īn continuare cu modificările! Numai bine! |
multumesc tuturor pentru aprecieri:D, jantele leam luat second si leam vopsit, leam luat la un pret foarte bun ,nu e un renumit tuner e un baiat din cluj care face resoftari, da e un motor care s-a pus pe multe masinutze precum, C2/c3,206,307,ford fiesta,fusion ,mazda 2 (difera doar calculatoarele) al meu e unul rar si nu prea sunt tuneri in cluj care puteau sa mi-l faca prin mufa (cei care il faceau prin mufa aveau scoruri mari) dar sa pus chip si sunt foarte muultumit:D, testul dyno il voi face la cluj la spdzoom daca mai exista, intradevar ai dreptate ca masina arata mai bin intro culoare,asa va fii la vara ,va primii o alta culoare,dar tot la o nuanta de gri. planuri sunt multe: urmeaza niste arcuri sport,un intercooler de logan cred si mai vedem ce va mai urma :D
|
SpeedZoom nu mai este. Standul a ajuns la Oradea. L-a vandut. De aceea īntrebam unde intenţionezi să faci dyno. Prea multe variante nu ai :P
Mi se pare fenomenală creşterea de putere de la 68cp la 90cp. 32.35%Īn condiţiile īn care acest motor nu are IC din fabrică! Dar cam asta e promisiunea care o oferă mai toţi tunerii de la noi pentru motorul acesta: 87cp/188Nm - 88cp/210Nm - 90cp/205Nm - 93cp/215Nm. Numai bine! |
atunci mergem la oradea :D, si eu cred ca in jur la 90 de cai este puterea si inca se mai poate umbla si la turbina:P
mersi oricum! |
6 Attachment(s)
a primit si intercooler C2-ul ,am optat pt un intercooler care se potriveste in tregarul masinii,este un intercooler de citoren c4 1.6 hdi.
+ ceas presiune:lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Cum se simte acum masina cu intercoolerul?
Bafta in continuare cu modificarile! |
Quote:
|
salut ! imi place mult buburuza ! ti s-a schimbat consumul dupa chip ?
|
salut
tare rau c2 asta e frumos cat te-a costat intercoolerul ? l-ai luat de la dezmembrari ? racordurile ?pret |
Arata bine masinuta.
In urma cu putin timp mi-am luat si eu unul cu acelasi motor si sunt ff multumit de el. Sa il stapanesti sanatos. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:55. |
- Copyright 2026 4Tuning