![]() |
Lucrarile mele Drake_yoo
16 Attachment(s)
Trebuie sa recunosc, urmarind lucrarile postate de membrii, am ramas placut impresiunat de imaginatie si dexteritate...deci si in Romania se poate...felicitari tuturor.
Cu consimtamantul vostru, aici am sa postez incepand cu azi...lucrarile mele. Sunt deschis criticilor si comentariilor strict legate de eventuale greseli...nu sunt profesionist...dar poate cu ajutorul vostru am sa devin...intr-o zi :P. Am sa postez una din lucrarile recente...aproape de starea finala...insa mai e ceva de lucru. Enjoy |
Re: Lucrarile mele Drake_yoo
Interesanta masina si liniile sunt superbe insa parerea mea este ca la o Skoda nu e prea potrivit acest stil,Skoda find o masina de lux nu o sportiva.
Per total superba lucrarea:D.Te asteptam si cu altele 8) |
aduce mult cu 130RS`ul de Rallye...o paralela cel putin interesanta zic eu :D Felicitari pt lucrare!
|
seria rs ..in acest caz...sunt modelele de inspiratie, sunt de acord ca liniile sunt prea indraznete, am incercat sa o tin in limita unei limuzine cu o mica tenta sport cum sunt variantele octavia rs....multumesc pentru aprecieri
|
1 Attachment(s)
varianta finala, mai exact numai am tragere de inima sa ii mai fac ceva....ma iau de lat proiect..apropo younut_design interesante desene, poate am sa postez si eu ceva free hand daca am timp zillele astea
|
Foarte tare...cat timp ti`a luat ??
|
nu pot spune ca am lucrat la ea zi de zi..insa...in medie o luna jumate
|
Oricum a iesit ceva super din punctu meu de vedere . Nu vedeam o scoda atat de agresiva :) Bravo:peace:
|
Multumesc
|
9 Attachment(s)
Motiv de mandrie personala......in urma participarii mele la competitia "design a car unlike a car" din cadrul Domus Academy Milano, in vederea continuarii studiilor (master) in design auto...mai bine c/p din mail:
"Dear Lazar, Following to your participation to the "Design a Car Unlike a Car" Competition, we have the great pleasure to inform you that you have been awarded the FIRST PRIZE. Our best congratulations! The Jury in fact appreciated the extremely high quality of your project and Domus Academy is proud to offer you a place in the next class starting in September 2011. As per the announcement, the prize consists in 50% discount on the total tuition fee for the attendance of the Master Course in Car Design beginning on September 8, 2011. The total fee you will be hence asked to pay amounts to Euro 11.100,00 instead of Euro 22.200. In order to accept this prize, please follow the simple steps here below:" Si cateva poze |
Quote:
|
imi place.!
|
multumesc pentru apreciere
|
Quote:
|