![]() |
Unde se poate vinde un CL 500 AMG ???
Am de vanzare urmatoarea masina:
MERCEDES CL 500 COUPE 5,0 I 306CP AMG BLEU Pret: 43,900 EURO An fabricatie: 2003 Carburant: Benzina Rulaj: 74,630 km Capacitate: 5,000 cmc Putere: 306 CP Locatie: DOLJ Inmatriculata RO Dotari: CUTIE AUTOMATA; 4 GEAMURI ELECTRICE; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE; SERVO-DIRECTIE; 12 AIRBAGURI; DUBLU CLIMATRONIC; TRAPA; PILOT AUTOMAT; COMPUTER BORD; XENON; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; TAPISERIE PIELE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA; *KIT AMG*,BI-XENON,PDC,KEYLESS-GO,NAVI-TV,MODEL 2003,BOSE ETC.REVIZIE COMPLETA LA 70000 KM(CAUCIUCURI NOI,SUSPENSII-GARANTIE 2 ANI,PLACUTE,DISCURI,CONSUMABILE INLOCUITE).IN ROMANIA DIN 2005 (ADUSA DIN GERMANIA LA 58000KM),ABSOLUT IREPROSABILA.KM REALI Tel: 0723.696.658 Va rog sa-mi dati o sugestie aici cu vreun link unde pot sa postez masina asta (locuri unde s-ar uita astfel de cumparatori) |
Re: Unde se poate vinde un CL 500 AMG ???
incearca pe mobile.de chiar daca site-ul e nemtesc ,poate gasesti o pers de afara care vrea sa-l achizitioneze,dar nu ma intreba cum pui anuntul pe site ,habar nu am
|
Quote:
|
Pe la vre'un parc auto pentru masini luxoase... Sau prin vreo revista cunoscuta! :D
|
Quote:
|
la intrare in bucuresti de pe dn1 sunt multe parcuri cu masini sh scumpe.
e o masina scumpa si e mai greu de vandut ... dar isi merita toti banii. totusi ... nu e amg nu ? are doar kit-ul amg .. ? sau visez eu la ora asta ? anyway bafta la vanzare ca e superba :) |
Quote:
|
pe *********** sunt trecute mai multe parcuri auto...unii vand si masini scumpe..poate pe acolo...
|
AI cam urmatoarele optiuni : Automobile Bavaria;Auto-Jile;AAA auto;Autovit;Top cars Pipera;si mai sunt..
|
tavi daca vrei s-o aduci la bucuresti la un parc auto tare suna-ma. pe forumul asta sigur nu ai succes, pe autovit sunt cele mai mari sanse... si tot sunt mici. poti sa incerci si la bavaria, iau si masini non-grup bmw si dau preturi corecte.
|
poti incerca si in catalogul de masini second-hand autosupermarket au si site pe care iti poti publica anuntul...bafta cu vanzarea
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:23. |
- Copyright 2026 4Tuning