![]() |
Maxim 6000 E
Un automobil, bun pentru navetă (40 km zilnic, 4 zile pe saptămānă), exclus hatch, coupe, și totodata mașină de familie (concediu etc.). Cāt mai nouă ca și fabricație (preferabil cu ABS).
Opinii despre: Hyundai Accent 1.5 crdi (model 2006+). P.S.: Īn general se caută auto benzină+GPL sau diesel. |
Re: Maxim 6000 E
te-ar interesa un ford focus 2001 1.8 tdi 204.000 km (reali), interior ghia, magazie cd, a/c, electrice fatza, abs, interior/exterior arata foarte bine, nu a fost fortata masina niciodata (mers cu viteza prin oras sau liniute etc), consum foarte mic, 3.900 euro.... nu am poze deocamdata, este a unui prieten.
|
Quote:
In legatura cu Accentu de 1.5 are un prieten de familie ,are vreo 50.000 km cu el si nu e foarte foarte multumit de masinuta ,din cate stiu a si avut ceva probleme cu el pe la injectoare ,mp3 cu care a venit i s-a stricat dupa vreo 6 luni ,etc... o sa il intreb mai multe si iti voi da mai multe detalii ! |
Octavia Tour berlina sau combi. 1.9TDI ALH 90 cai. Este jignitor de economica si fiabila. Gasesti un 2006-2007 la banii tai.
|
Quote:
|
După cum văd mulți mi-au recomandat Octavia. (1.9 tdi) Īncă nu sunt lămurit cu cele 'nșpe modele de 1.9 tdi, fiecare cu o altă putere și alte litere īnroșite:D. Mulțumesc de păreri și sfaturi.
Īntr-adevăr, azi am mai primit un vot negativ pentru modelul ăla de Accent. Am zis fără hatch, deci Fabia nu prea e o opțiune, iar Focusul acela e un pic cam batrān pentru ce caut. Oricum, e un punct de plecare și Octavia. Sunt sceptic īn privința Aveo-ului. Opinii despre Astra G? (exclus 1.7 dti). Mai exact cum stă treaba la cele pe benzină și eventual cu GPL dacă există (de fabrică sau de Gica S.R.L.). |
Probleme de fiabilitate pentru 1.9 TDI 101 CP (74 kW) ATD?
Am inteles ca ALH "e dat dracu" dar cat de bun e si cel de mai sus? |
| All times are GMT +2. The time now is 13:30. |
- Copyright 2026 4Tuning