![]() |
Alpine CDA 9857R 4X60W
2 Attachment(s)
Vand una bucata MP3 player Alpine CDA-9857R aparatul a fost folosit cam 2 luni de zile... Nu doresc neaparat sa il vand, cel mai mult mi-as dori sa il schimb cu un PDA cu GPS, un ASUS sau un Mio.
Specificatii: * Radio CD Player cu MP3 si WMA * Display grafic BioLite™ * tuner RDS, 30 de posturi presetate (FM:18/MW:6/LW:6) * compatibil CD Text, CD Text Scroll, ID3 tag * reglaj avansat bass / treble (BassEngine®) * amplificator 4 x 60W * control CD Changer * panou frontal rabatabil negru cu butoane cu iluminare variabila (albastru / verde / portocaliu / rosu) * buton volum rotativ si retractabil * functie Quick Search * 3 x PreOut (4V) * control nivel iesire subwoofer * Versatile Link™ AUX-IN * compatibil iPod * telecomanda optionala Pt mai multe informatii intrati pe pagina producatorului! PRET : 10 milioane desi doresc un schimb mai mult decat sa il dau pe bani!! |
Re: Alpine CDA 9857R 4X60W
come on boys!! hai ca e super scula!!
|
Nu-si doreste nimeni asa ceva in loc de un Mio A701?? :P Haideti ca ma intereseaza si diverse schimburi....
|
cam amre pretu l-am vazut la 11.5mil nou
|
pt un schimb nu mi se pare mare pretul... unde l-ai vazut la pretul asta? si oricum pretul poate fi putin negociabil bineinteles...
|
Un Update la Pret : 900 Ron!!
|
te intereseaza schimb cu un mp3 pioneer deh p6850mp?
e tzipla aparatul. are 5 zile de cand e adus. |
Nu ma intereseaza modelul tau de pioneer, mi l-a mai propus cineva... ma intereseaza doar bani sau schimb cu un PDA cu GPS (gen Qtek S200, sau altceva) sau cu un DVD cu in LCD, o marca din asta mai ieftina cat sa merite schimbul!
|
And, up! Haideti ca mi s-a pus pata pe Samsung D900 si as vrea sa il cumpar cat mai repede!
|
Thread-ul se inchide!! Prea "multi" interesati!
|
3 Attachment(s)
se redeschide, impreuna cu poze recente!!:lol:
|
Un schimb cu o placa video agp de top ( Asus X800 XT PE cu silencer pe ea) + cash 5 mil ?
|
era interesanta oferta ta dar daca as fi schimbat cu o placa video (DACA) as fi optat pt o placa PCI Expres cu DDR3.... ai un link?
|
un up si de la mine! am luat de la el o statie, foarte amabil,m-a ajutat sa o montez, am vazut si cd-playerul super scula !!! zici ca nici nu e folosit!!
|
Mersi santieco, sper sa fi multumit de noua statie! Vezi poate vb cu amicul tau poate vrea sa cumpere Alpine-ul meu ;)
Bafta! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:04. |
- Copyright 2026 4Tuning