Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   matiz....boom (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/24669-matiz-boom.html)

MaTzA 04-10-06 14:55

matiz....boom

15 Attachment(s)
am vazut k toata lumea ii face ceva micii gargaritze...masina nu este a mea...este a varului meu...m-a sunat si mi-a zis k s-a hotarat sa se faca auzit...masina este una de firma asha k multe nu puteam sa-i facem k sa bucuram ochiul...dar am reusit sa bucuram urechea...cu un mp3 sony gt 200...boxe Jbl GTO 526 de 13" un subwoofer gbl gto 1202d...amplificat de un blaupunkt gta 400 flash care "suge" din baterie si fura semnal cu ajutorul unui kit de cabluri dietz :D munca a durat 2 zile cap coada...cu pauza de 4-5 ore..pt somn...adevarul este k a meritat...si dk ash mai avea ocazia sa o fac inca o data...credeti-ma k o fac :D si cu cea mai mare placere...acum pozele sa vorbeasca...si tst sa se topeasca dandu-mi sfaturi...reprosuri...si laude dk e cazul :D

RAZvan15 04-10-06 15:01

Re: matiz....boom

bafta ....

SirNenea 04-10-06 17:38

cat a dat pe statie si daca a fost noua sau sh

MaTzA 04-10-06 21:03

sh a fost...am cumparat-o de la steaua23 cu 200ron

quick_5hifter 04-10-06 22:32

buna treaba, pot spune ca v-ati miscat repede...sunteti multumiti de cum se aude?
suna bine titlul, cred ca ma inspir si eu putin.....tico BOOOOOOOOM ! :lol:

MaTzA 04-10-06 22:43

despre cum se aude...multumiti...urmeaza reglaje...si dupa cum stim cu totii...NICIODATA NU E DE AJUNS :D...repede ne-am miscat pt k eram presati de timp...cat despre tico boooooooom...tre sa platesti drepturile de autor :D

tico_rs 06-10-06 14:01

jbl gto 1202d a fost proiectat pt sealed si cred ca ai obtine dinamici mai bune asa, eu l-am avut in ambele tipuri de incinte si cel mai bine se aude in sealed. intr-adevar cred ca este cea mai buna combinatie de produse very-low-end pe care puteai sa o faci si cea mai eficienta... wooferul este excelent, playerul la fel boxele sunt bine alese si statia f ieftina... o nelamurire am sie eu: de ce nu ai tras firele prin peretele de foc, ai fi scurtat instalarea enorm. eu am facut aceeasi treaba in 4 ore...

MaTzA 06-10-06 14:13

m-am tot uitat...sa-l trag pe acolo...dar nu dispuneam de o bormasina klumea...cu reductor de viteze...etc...si mi-a fost frica sa nu gauresc sau sa rup ceva pe partea cealalta...si o alta problema a fost k firul era de 20mm si trebuia sa muncesc ceva la gaura aia...si sa dau cu o gramada de spirale...dar instalarea nu a durat atat...o zi mi-a luat doar incinta , pt k nu am avut sculele potrivite...si a trebuit sa tai lemnul cu un fierastrau...mi-a mai luat ceva timp si punerea papucilor pe fir(asta am facut cu o lampa pe gaz...o sa incerc duminica sa astup reflexul sa vad cum se aude (ms pt informatie ;) )

MaTzA 09-10-06 15:20

ieri am facut mici reglaje...si acum se aude...muuuuuuuult mai bine...inainte era volumul subului dat din hu la max...acum e putin mai jos de jumatate...pt k este imposibil sa stai 10 minute in masina...cu muzica data tare...cand am testat , am deschis portbagajul si am dat cat putea el de tare(in acelasi timp sa se auda bine si fara distorsionari)...eram la bunici... au iesit vecinii afara sa vada ce se intampla...ne-au injurat jumatate din cati au iesit...oricum...acum se aude beton...sapt asta facem reglajele fine sa se auda excelent

o_kh3 25-10-06 20:20

marfa rau :P... o statie mai puternica si te scoteai.... hmmm nu m-ai ascultat la partea cu mochetarea... acum se vad muchiileee la cutie :-<... iti explic eu odata cand ne vedem cum iese cel mai bine mochetarea.... bafta si vineri vezi ca ne apucam de chestia aia :>

SirNenea 25-10-06 20:24

aratai te rog in weekendul asta :D

MaTzA 25-10-06 20:27

...dupa posibilitatea bugetului...2 cred k am sarit peste lectia asta...sau nu mi-ai zis :P

o_kh3 25-10-06 21:57

sir nenea poti sa vii sa faci incinta la mine daca vrei .... glumesc.... ramai la MATZA ca se descurca foarte bine :) il ajut eu sambata cu mochetarea daca este ca ne vom vedea... si ii explic calumea :)

ai apelat la un baiat de nota 10 :)

MaTzA 25-10-06 22:04

...asa ca sa inteleg si eu... o_kh3 mi-a zis k-s de nota 10...fiat_uno a zis prima oara k sunt de nota 10 si a 2-a de nota 100 => 120...(moama ce bun sunt :D ) gata..sa lasam gluma...si sa fim modesti...sambata...o sa-mi dai teorie...k la practica o sa te chem eu...marti...si dk va vine sa credeti...de-abia astept sa vad produsul finit :D mai cv k un copil :) oricum...i-mi permit sa vb la general...fiecare user cu care m-am intalnit este un super baiat...nu am intalnit nici unul care sa fie cu nasul pe sus...sau alte chestii...in concluzie...aveti cate un 10 fiecare ;)

SirNenea 25-10-06 22:36

Quote:

Originally Posted by MaTzA (Post 598947)
...asa ca sa inteleg si eu... o_kh3 mi-a zis k-s de nota 10...fiat_uno a zis prima oara k sunt de nota 10 si a 2-a de nota 100 => 120...(moama ce bun sunt :D ) gata..sa lasam gluma...si sa fim modesti...sambata...o sa-mi dai teorie...k la practica o sa te chem eu...marti...si dk va vine sa credeti...de-abia astept sa vad produsul finit :D mai cv k un copil :) oricum...i-mi permit sa vb la general...fiecare user cu care m-am intalnit este un super baiat...nu am intalnit nici unul care sa fie cu nasul pe sus...sau alte chestii...in concluzie...aveti cate un 10 fiecare ;)

crede-ma ca eu sunt si mai nerabdator si apropo tot marti astept sa imi zici si mie daca ti se pare ca am prea mult galben la interior sau nu :) oricum iti multumesc fff mult pt tot ce ai facut pana acum si ce mai urmeaza

All times are GMT +2. The time now is 00:57.

- Copyright 2026 4Tuning