![]() |
volvo 480 1.7 turbo
2 Attachment(s)
de curand am schimbat marca masinii, si am trecut la suedeze :) tot turbo
|
Re: volvo 480 1.7 turbo
uau ... baga si tu niste poze cu a ta si da-ne niste impresii
|
o masina rara pe la noi dar foarte frumoasa
sa o stapnesti sanatos ;) |
o masina de vis la un pret foarte rezonabil...si eu mai9 caut una, un last edition cu piele si aer conditionat...dar deja merg spre 5000 euro !!!!!
:rolleyes2 |
Ca performantze dinamice e modesta,insa nu ma-ndoiesc ca pe mainile lui yknot ,va invatza si asta sa scoata macar 14sec:D. Probabil ca fiind in tema si stiind unde sa caute ce trebuie la motoarele regiei nationale franceze(ceea ce se regasete si sub capacul ei:D),destul de rapid va face rost omul nostru de niste pistoane forjate(de la "dealerii" de s-h din cnr:D) si biele serioase,ca sa-i poata baga un aspirator d-ala mare pa' admisie,sa simta si el ca misca cum e obisnuit:)). partea neplacuta este greutatea sensibil mai mare decat R5 si aceeasi tractiune,la fel de fara visco sau autoblocant(insa cu inertie mai mare,cum spuneam)...eh,se poate pleca si p-o roata destul de bine...stie el,a demonstrat-o;).
S-o stapanesti cu grija si placere:) |
Masina este cu aer conditionat, abs, o groaza de automatizari, de gadgeturi electrice, ia ca inceput ma gandesc doar la un 170cp. Va urma o cura de slabire serioasa pentru masina de unde sper sa ii dau jos 200kg. Intr-adevar, acum este mult sub fostul meu r5 ca performante(dar las' ca o fac eu mare :) ), insa este de 100 de ori mai confortabila.
greul de abia incepe... am de treaba destul... Va urma. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
atata iti zic sa ai grija ce faci cu ea ca arata bine
|
si ca sa fie treaba ok, am mai luat un volvo 480 1.7turbo, asa ca pot pune bazele unui volvo 480 club :) :) :)
lumea se uita la una "ca la masini straine" dar cand vad 2 una langa alta se uita nedumeriti tare.... |
Unde dracu' ai mai gasit inca una ?!...Io n-am vazut in bucuresti+tara decat una inscrisa...dintotdeauna.De unde trag concluzia ca nu ar fi foarte multe aici.
Aproppos,este inmatriculata si cea de-a doua? |
-bineinteles ca amandoua sunt inmatriculate, altfel cum ar merge sotia cu ea zi de zi....
-una e luata din buc, cealalta din galati -cea de-a doua are o problema la o supapa si o sa dau chiulasa jos cand o sa am chef ;) -amandoua sunt cu aer conditionat, una are in plus piele, trapa si abs |
1 Attachment(s)
astea sunt:
|
4 Attachment(s)
alte poze..
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:18. |
- Copyright 2026 4Tuning