![]() |
Battle || Dacia SuperNova x7
8 Attachment(s)
muma...da ati inebunit cu dacile:lol: ....
Fara suparare da la cum arata masinile...eu ma abtin de la vot:evil: :x Masina: Dacia supernova Nr.Concunrenti: 7 1.masina stock 2.cristi T. 3.Barum 4.ionut17 5.mishu f 6.reme 7.Trickz 8.Yackone P.s- data aviatoare incercati niste lucrari mai bune:D:-) si dk e o masina mai frumoasa nu numai dacii:-l....poate ma bag si eu ca nu am mai facut o masina de mult... :peace: BAFTA :peace: |
Re: Battle |x7 Dacia SuperNova
parca era vorba ca daca lucrarile nu-s de calitate no poll
|
Quote:
|
sincer sa fiu, toate is naspa, no ofence baietii care le-ati facut,...... dati ma oamenilor mai mult timp la lucrat....cei care lucreaza frumos nu au facuto pt k nu au timp probabil.....
|
Quote:
|
u crezi k in timpu asta cand am si scoala pot sa o fac in 3 zile?sambata s-a pus , duminik am vazut si marti s-a inchis, 3 zile, yo lucrez cam cate o ora pe zi dak pot, dar nah...
|
Re: Battle || Dacia SuperNova x7
aia cu fata de supra..e mortala..am cazut de pe scaun cand am vazut-o..:lol::lol:
|
Vot Yackone! Desi brushu' spoilerului fatza e ireal, macar l-a facut!
|
toate masinile au greseli :lol: am decis cu greu sa-l votez pe........REME chiar daca capota are defect
|
am vz lucrari mult mai bune de la voi ... cea mai acceptabila in viziunea mea e a lui barum ...
|
vot barum desi nu e nush ce tuning arata bine;)
|
yo votez masina stock...e cea mai misto! sincer! ;) mai bine nu se facea pollul!
|
vot Yackone ;) el macar a lucrat mai mult la masina ;)
si supranova aia rosie .... e penal rau :mrgreen: |
votat Yackone ... bune intentii... ff proasta realizare .. dar daca nu maresti poza asa micutza a lui arata cel mai bine :))
|
scuze fratilor dar este facuta in mare graba...eu credeam ca pana saptamana viitoare tre fie gata...dar aseara la ora 22 vad si eu pe forum ca mai sunt 2 ore pana la dead line...nici jante n-am avut de unde sa-i iau...puii mei...dati si voi neste termene mai rezonabile...;)
p.s.: sunt constient ca masina mea e varza;) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:08. |
- Copyright 2026 4Tuning