![]() |
Probleme pompa-servo e36
Intampin niste probleme la pompa de servo, atunci cand am cumparat masina nu am verificat daca are lichid sau nu... masina a mers fara probleme, dupa un timp la viraj maxim se auzea ca la masinile diesel cureaua.... am intrebat in stanga in dreapta si mi'au spus ca e pompa de servo, la volan insa nu se simtea nimic ingreunat .... am desfacut busonul acela si am vazut ca avea foarte putin lichid....am completat, insa dupa cateva zile volanul a inceput sa se ingreuneze, iar acum merge foarte greu.
Curios sunt cum pot afla daca e dusa pompa ? sau este vreo posibilitate vreun furtunas infundat .... Spuneti-mi niste variante sa aflu ce are ? (sau necesita alta) |
Re: Probleme pompa-servo e36
pompa de servo pe duca asa face si amea toti spun ca e pe duca "toti mecanici"
|
ideia e ca la mine deja sa intarit volanul, e vreo metoda de reparat sau de sesizat daca e "PA"
|
inceraca sa bagi atf 220 rosu lichid de la mobil 1 e cel mai bun poate isi revine...daca nu , cred ca e pa...ori cum nu e scumpa una la dezmembrari
|
Nu am bagat de la mobil 1 ....castrol atf am bagat.... ma gandeam ca poate nu e dusa ...si o pot verifica ....in fine mai astept poate isi mai dau si alti cu parerea momentan oricum masina e la vopsit :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:17. |
- Copyright 2026 4Tuning