![]() |
Machete in lucru - Broxxx_wss
6 Attachment(s)
Din cauza topicurilor desper machete nu mai am timp de nimic altceva am intrat si eu ca tot omul zilele astea pe 4 tuning pe forum si am dat din greseala de topicul despre tuning pe machete ,am citit tot topicul si uite-ma acum cum m-am apucat de treaba ,aveam mai multe machete bburago de cand eram mic si m-am apucat sa fac un ford f150 Lighting 1/21 maisto acum uitati cam ce a iesit pana acum nu ma criticati prea mult ,sunt incepator:)
|
re: Machete in lucru - Broxxx_wss
Sunt unele locuri in care ar fi trebuit sa folosesti chit auto in loc de POXILINA,chitul auto se finiseaza mult mai usor si nu face ''gropite''.Bodykit-ul arata bine in momentul de fata,dar mai ai enorm de slefuit/finisat.La aripile din spate foloseste un subler ca sa le construiesti simetrice apoi mai da o mana de chit auto(la o cantitate cat o nuca pui intaritor cat un bob de porumb).Smirgheruirea fa-o sub un jet de apa calda!Astept cu interes proiectul tau!
|
Multumesc timitza imi sunt folositoare sfaturile tale ,ideea este ca pozele le-am facut azi pana sa finisez si sa inghit mult praf de poxilina:D ,multumescam sa fac niste poze mai de buna calitate sa vezi cam in ce stadiu se afla acum
|
macheta asta ar arăta bine dub style în ce stadiu e?
|
Re: Machete in lucru - Broxxx_wss
mai am de finisat la ea si de chituit pe ici colo apoi fuller si vopsea
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut, ai mai lucrat la Ford?Il vinzi?