![]() |
Cum scot casetofon de pe Opel Vectra A ?
As vrea sa stiu cum se scoate un casetofon Blaupunkt, model 202. Are in colturi 4 gauri foarte mici... acolo trebuie introdus ceva si apasat ? Are cineva vreo idee ?
|
Re: Cum scot casetofon de pe Opel Vectra A ?
la fiesta model mai vechi, trebuia introdus o scula sa traga 4 cleme in gaurile alea. io am reusit cu surubelnite :P
|
Poti sa fi un pic mai explicit pls
|
Du-te mai bine la un centru car-audio ( ca sunt destule la Arad ) si-l scot baietii cu cheite speciale. Dureaza 1 min si nu cred ca-ti vor cere bani.
|
Quote:
|
daca vrei neaparat te poti descurca si cu 4 cuie lungi le infigi in gauri si tragi de HU
|
Quote:
Masina era in Timisoara, era a unui prieten din Deva. Am rezolvat problema. Am cumparat playerul din Metro si ne-o trimis la o firma care asigura si montaju ca sa nu pierdem garantia. |
M-am confruntat acum cativa ani cu problema asta cand aveam un vectra.
Pentru cine mai are nevoie: In cele 4 colturi se gasesc suruburi de plastic care se desfac cu cheie inbus de dimensiune f mica. Dupa scoatere raman gaurile. Se iau 4 electrozi. Se curata sa ramana doar tijele metalice si le introduci simultan vreo 3-4cm.Prinzi putin aparatul de fanta pt caseta si l-ai scos :) |
sau ar mai fi o varianta:
lasi masina descuiata in fatza blocului... a doua zi sigur nu mai este acolo...:D asta daq vrei s il schimbi si nu mai ai nevoie de el :P |
Crede-ma ca daca o lasi deschisa nu e vorba ca nu o sa mai gasesti casetofonul in ea ...
Nu mai gasesti masina , si casetofonul il gasesti pe bordura cu un bilet sub el pe care o sa scrie : I-am pus Linie Audio Pioneer !!! |
:)) :)) tare faza :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:06. |
- Copyright 2026 4Tuning