![]() |
Opel astra coupe 2.0T Z20LET (UNichip Master Tuner)
1 Attachment(s)
Masina ae gt3071r cu compresor de 76mm, de curand s-a bulit turbina si mi-am luat alta gt3076wg..
Injectoarele sunt de 470cc astra opc z20leh.. clar poate mai mult daca schimb injectoarele cu unele de 630.. calibrate injectoarele si debitmetrul de opc .. vreau sa merg cu 2bar .. Cand s-a facut aceasta masuratoare, bobina de inductie era pe duca, a picat intr-o luna si debitmetrul in 2sapt (stock 70mm) Va trebui sa scot si limitarea de turatie pentru ca dupa 6000rpm masina nu mai face cai.. Planuri de viitor : Galerie admisie eds pentru un hi flow . Softul e facut la master tuner si mergea la o presiune de 1.4 1.5 bari fara overboost.. Pe viitor trebuie sa fac un tandem (soft -corelare injectoare,debitmetru, eliminare limitare turatie si unichip) |
Re: Opel astra coupe 2.0T Z20LET (UNichip Master Tuner)
am uitat sa precizez ca masina avea downpipe 76mm, cat-back 63mm si finala stock..fara catalizatoare si intermediara.. oricum ma tinea clar pe loc si evacuarea..
|
internele sunt stock?
|
Crezi ca daca scoti limitarea de turatie o sa iti faca mai multi cai dupa 6000Rpm in aceeasi configuratie??
Slabe sanse. |
sa o vedem la curse, pe hartie si pe forum arata bine :)
|
o sa fie prezenta la curse cu siguranta, pana atunci o sa mai traga putin de fiare:)) steroizi eventual...
internele sunt forjate - pistoane woessner..biele forjate-de la courtenay sport |
Quote:
la ce te referi in aceasi configuratie? ai idee de ce pica curba de putere dupa 6000rpm? o sa-i schimb injectoarele si galeria de admisie oricum...o asteapta o finala magnaflow cu intrare pe 76 mm si traseul complet pe 76mm |
Pai cu siguranta nu pica din cauza limitarii de turatie.
Ma gandesc ca daca era totul in regula statea puterea sus pana intra in limitare. Graficul tau arata de parca nu ar mai avea aer motorul sus in ture. |
Quote:
|
Pai nu stiu.
Ceasul tau de boost ce zice? Afr banuiesc ca ti-a pus Florin pe masina. |
Quote:
boost face pana la capat, probabil ca nu are benzina sau inchide clapeta de acceleratie...nu-mi explic, poate ne lamureste Florin... |
Poate ai o chiulasa si galerie de admisie mai restrictive.
|
Quote:
|
sa inteleg ca s-a sters offtopicul.. f bine
|
dar se stie ca z20let este fff gatuit din fabrica si din chiuloasa si din admisie
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:00. |
- Copyright 2026 4Tuning