![]() |
Vand ALPINE 9812RR
Playerul a fost cumparat de pe ebay in aceasta iarna.
neamtul de la care l-am luat mi-a spus ca are un mic defect,ceva cu 4V ,habar nu am cu exactitate despre ce e vorba. La mine functioneaza perfect,nu am sesizat defectul. Nu am avut probleme cu el deloc : nu s-a stins,nu sare cd ul, etc. RR este varianta cu fata neagra pentru cei care nu stiu. Pret : 400 LEI As prefera sa il vand astazi fiindca diseara am o licitatie pe ebay si sa stiu daca sa ma bag sau nu. |
Re: Vand ALPINE 9812RR
anuntul ramane valabil in continuare.
400 de lei usor negociabil :D |
380 de lei,hai curaj :D
|
sus cu el.se poate testa la mine pe masina
|
350 de lei fix fix saptamana asta.
se testeaza la mine pe masina |
Cine il ia azi de la mine 330 de lei.
|
Accepti schimbi cu procesor Clarion nou??
https://forum.4tuning.ro/555-hu-cd-pl...on-eqs745.html Da-mi mp daca esti interesat.. |
fara schimburi.
|
se poate testa la mine pe masina daca suneti din Timisoara,sau pentru cei din alte orase pot face filmari si le urc pe youtube ,orice teste,etc
|
330 de lei.
Maine o sa fac o filmare cu el sa vedeti ca functioneaza. |
Nu se aude cum trebuie din cauza camerei si ca am lasat bassul
stream youtube https://www.youtube.com/watch?v=wsTGQKJKCa4 |
Poi playerul are 4v pe rca, poate are vreun defect legat de chestia asta, ceea ce pe multi ii intereseaza asa ceva la un player de asta.. te intereseaza la schimb un pioneer 4900ib tot cu 4v pe rca?
|
Repet,nu stiu care e problema,cine vrea vine la mine il testeaza,il desface fara nicio obligatie.
Daca ii convine il cumpara daca nu mi-a parut bine de cunostinta :D Nu fac schimburi ca mai am un cd player la vanzare,nu am ce sa fac cu muzica. Hai ca mai reduc pretul odata pentru ziua de astazi : 300 lei FIX pentru cine il ridica din Timisoara |
maine pleaca la CLUJ
|
s-a vandut.
se poate inchide. multam 4tuning |
| All times are GMT +2. The time now is 06:11. |
- Copyright 2026 4Tuning