![]() |
VW polo bara torsiune
salutare! Am si eu o problema de ceva vreme la un VW polo din 2003 (9N). Am o uzura foarte mare la pneurile de pe fata pe parteaa din interior a cauciucurilor; ca sa va dati seama, am facut in jur de 15000 de km cu 2 cauciucuri noi si nu se mai pot utiliza, evental pe spate sa le pun. Am schimat bucsele, reglat unghiul de fuga, tot absolut si nici o schimbare. Problema placa de la bara de torsiune, zic eu... Bara de torsiune este deplasata in prteaa stanga. Am fost si la service si au spus k bucsele sunt de vina....insa am schimbat si problema persista.... Imi poate spune un bun cunoscator al acestui model daca bara de torsiune este problema sau ce anume? Multumesc anticipat!!!
|
Re: VW polo bara torsiune
aceeasi problema am avuto si eu la seat ibiza si am sudat un opritor la bara sa nu se mai deplaseze....am facut asta provizoriu pana fac rost de bani sa schimb bara pt ca este destul de scumpa
|
dak te rog, nu imi spui cat costa?...eu am cautat insa nimeni nu mi-a dat un raspuns concret.
|
Quote:
|
Sa inteleg k acel opritpr e problema....nu ai incercat sa lipestio bucsa de plastic?....eu asa ma gandeam sa incerc sa vad daca tine...
|
nu stiu cum mergi tu cu masina dar eu nu am incredere intr-un opritor de plastic ....am preferat sa sudez o shaiba mai groasa provizoriu ;)
|
Quote:
Regleaza directia undeva unde stiu cum se face. |
am rezolvat problema...am schimbat bara cu totul...si apropo Cartmaneu87, bara a fost 270 lei, deci merita investitia... referitor la ce ai spus tu k ai sudat pe ea, nu cred k ai procedat corect deoarece i-ai modificat centru de greutate... asta noua are acele opritoare metalice, nu mai sunt acele bucse
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:18. |
- Copyright 2026 4Tuning