![]() |
Sfat urgent - boxe fata
Vreau sa schimb boxele din fata (Panasonic RD101 - de 10, dual cone) cu ceva mai puternic. Pentru asta imi trebuie o placa de ceva in care sa prin diful, locul din fata de usa fiind de 10cm. M-am gandit la niste Ground Zero de 13, seria Radioactive, flat http://www.ground-zero-audio.com/english/04_rf13fx.htm .
Am doua intrebari: 1. Din ce sa fac acele placi? Am gasit un fel de PFL gros cam de 10mm, un placaj stratificat - cica TEGO - cam de 6 mm. MDF ce grosime are? Chiar e cel mai bun, sau merge si placaj? 2. O sa se auda bine cu boxele de 13, sau ar fi mult mai bine cu 16? |
Re: Sfat urgent - boxe fata
Mai bine MDF, mai bine difuri de 16. Cat MDF iti trebuie tie nu te costa mare lucru.
|
Cred ca o sa pun Infinity 6012 (sunt chiar subtiri, adancime de instalare 53) care sunt acum in spate in fata si in spate imi iau ovale 6x9, probabil Magnat.
|
nu baga magnat pe spate...macar un Infinity /JBL
|
De ce? Sunt asa nasoale Magnat ? Sau nu se potrivesc cu Infinity?
|
nu zic ca sunt nasoale... dar nu cumpara boxe de la ei :)
|
Am mai sapat pe forum si am ajuns la concluzia ca ar fi bine sa-mi iau tot Infinity. ************************/produse/Difuzoare/Infinity/REF_9613i/
Am o intrebare: daca o sa vreau sa cumpar un amp. pt toate cele 4 difuri, se poate cu HU actual (Alpine CDE-9846R) care nu are decat o iesire RCA pe 2 canale? |
Quote:
Cu toate ca e iesire de bass eu le-am legat de o statie si parca se auzeau si inalte(nu stiu daca avea LPF)- casu era 9843 si banuiesc ca e similar la specificatii. Daca ai pune o mufe Y nu ai putea sa folosesti faderul. |
Iesirea e selectabila front/subwoofer. La fader nu m-am gandit si e f. important pt mine (d-aia vreau boxe puternice si pe fata). Ramane varianta cu high level input.
|
cu rca-urile alea poti sa pui si statie pentru boxe.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:28. |
- Copyright 2026 4Tuning