![]() |
vind bmw e30 320i motronic
fabricatie: mai 1987, caroserie coupe, negru
dotari: geamuri electrice, inchidere cu comanda din buton, alarma, servodirectie, scaune sport cu tapiterie noua, volan sport, bancheta cu cotiera, diferential 3.25:1 (consum penibil de mic), faruri cu lupa si smiley, jante pe 15" replica Alpina plusuri: - toate consumabilele mecanice sint noi: bucse (inclusiv punte spate, bascule spate), pivoti, flanse, amortizoare, flansa + rulment cardan etc. - radiator nou (BEHR), furtune apa noi - tapiterie scaune noua - scut motor de otel (~5 mm). - caseta de servo refacuta cu set de reparatie de la BMW, nu are uzura si nici nu curge - motorul refacut in urma cu 28.ooo km. uzura in bloc zero, folosit piese originale, nu consuma strop de ulei. am folosit numai ulei BMW 10w40. - ambreiajul are 1o.ooo km (set complet, Sachs) - strut bar fata, original nu construit in spatele blocului - alte piese noi: - tevile de la saxofoane la toba mica - toba mare - toate garniturile de la sistemul de frinare, inclusiv pompa centrala - discuri si placute fata - nu exista probleme cu seriile (sasiu sau motor), putem verifica ce vreti voi - ITP expira in iunie 2007 - mp3 player, statie minusuri: - bieletele de la bara stabilizatoare pe fata au cedat dupa 200km. trebuie schimbate, costa cam 800 mii lei vechi. sa nu va luati FEBI ! - diverse zgirieturi pe vopsea, de la vecini amabili pina la posesori de jeep cu prea multa nesimtire - ceva rugina la spate intre stopuri - furtunul de la borcanul de servo la pompa este crapat si curge (100g in ~2 luni). nu este furtun de presiune, deci este ieftin - parbrizul are o crapatura in stratul exterior, in dreapta. la pachet mai primiti: - 1 set roti de iarna "Pneus", rulate 2 ierni, excelente - o camara de piese (o caseta de servo, furtunaraie, etriere, plastice, praguri etc.) pret: 2900 EUR cu diferential LSD (tot 3.25:1), inca 150 EUR. nu vind diferentialul separat decit daca intre timp se vinde masina fara el, caz in care pretul se va schimba. consum: in bucuresti, la ora de virf, 13. la drum de cimpie, viteze pina la 180km/h, ~8. la munte, ~10. la 200km/h - 13 in treapta V si 17 in treapta IV. etajare viteze: I - 55km/h, II - 97km/h, III - 142km/h, IV- 201km/h, V - depinde de relief :) masina este in posesia mea de 6 ani, exista dosar cu mare parte din facturile de piese si cu toate alimentarile cu benzina. nu ma grabesc sa o vind, deci nu sint interesat de drive-test-uri sau de schimburi, ci doar de clienti seriosi. masina nu a participat la curse. relatii la telefon 0723-192934 https://img225.imageshack.us/img225/283/poza1gk9.th.jpg |
Re: vind bmw e30 320i motronic
up. pret negociabil.
|
alte poze nu ai ?mai de aproape... cu interiorul , eventual... ultimul pret cu ca re esti dispus sa o dai
|
Alte poze cu masina nu mai ai ?? nde poate fi vazuta masina ?? cati km parcursi are ??
|
26o.ooo km pe bord. in realitate, cine poate sti ? ocupatia de baza a romanului este umblatul la bord, eu cind am luat-o avea fix 200.000, ca toate bmwurile de vinzare :)
motorul este cel cu care a iesit din fabrica, refacut complet cu piese originale in urma cu 28.ooo km. masina este in bucuresti. |
frumoasa masina si frumoasa prezentarea !
|
l-ai vandut ? o varianta cu un megane clasic tunat te intereseaza ?
|
nu sint interesat de schimburi. poate doar cu e30 m3 :)
|
up - 2800 eur
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
funny... nu gasesc nici o poza cu interiorul, doar mici detalii care ma interesau pe mine :(
de remarcat spoilerul spate infect si pragurile la fel de infecte cu care am luat eu masina, si de care nu am apucat sa ma ocup. am praguri m-tech1 in casa, dar nu si timp. pentru spate nu am gasit inca nimic, iar fibra nu am vrut sa pun. asta este masina, cu bune si cu rele. 8) |
anunt valabil
|
niste poze cu interiorul ai ?! k in mare parte m'ar interesa...
|
dupa cum am scris... n-am poze cu interiorul. nu are probleme la interior, singurul defect fiind 2 gauri de suruburi mici undeva in bord, linga ceas. probabil un destept si-a prins cindva acolo un suport de telefon.
esti interesat, ma suni, vii, te uiti, ne intelegem :) |
up .
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:02. |
- Copyright 2026 4Tuning