![]() |
DONATII piese E36
Daca tot a postat colegul nostru la e30 donatii ,m-am gandit ca ar fi bine si pt e36 sa se doneze piese, sunt foarte multe pisici ca si e30 . suntem mai multii care nu folosim multe piese si le tinem degeaba , alti poate chiar au nevoie de ele si nu au banii datorita crizei
ps: sa speram ca vor apela la piese cei care chiar nu au banii au nevoie de ele si nu sa le vanda sau alte chesti. |
Re: DONATII piese E36
Am 2 suruburi cu piulita pe 17...cine are nevoie poate apela cu incredere la mine:arrow:
|
am o Carcasa de filtru de aer pentru 328i, poate are cineva nevoie de ea.
Si o joja de ulei. tot de 2.8 |
Quote:
|
as avea si eu nevoie de plasticul "trusa de scule" si o luneta de sedan la un pret acceptabil
|
daca are careva nevoie de mochetele stg dr de e36 compact din portbagaj sa ma contacteze...preferabil bucuresti ca nu prea am timp sa alerg sa pun la curierat.....0762944949/0726575359
|
Quote:
Quote:
DA! Eu am nevoie :)) am cautat sa dau si bani pe ea si nu am gasit :))) si acum o gasesc moca?!?! nici nu imi vine sa cred! :))) Sa imi zici cum putem sa facem pt trasnport! Multumesc! Sancs Sprinter! :paper: |
Vezi ca i-am trimis-o lu Sprinteru , pune-i cuie la roti :lol:
|
Quote:
|
ba nene nu se mai poate bucura omu d carcasa d filtru :))) sa ti gasesc si c mi ai mai zis si ti le trimit pachet p toate
|
caut aceasta ramforsare de bmw e36 cabrio.....vine pe fata masinii sub punte
|
1 Attachment(s)
scuze pt dublu post dar am dat submit inainte sa atasez poza
|
cine are o carcasa pt filtru de aer pt e36 2.0 - 2.5
|
Quote:
|
as avea si eu nevoie de difuzorul de la bara spate normala ca mi l-au furat astazi era facut ca cel de M cu fibra mai putin cele 3 chestii ridicate
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:10. |
- Copyright 2026 4Tuning