![]() |
etapa de drift la iasi 19,20 martie
deci aici astept raspunsul la colegi care vor sa mearga la iasi pe 19,20 martie la etapa de drift din iasi.....faceti lista numerotata 1,2 etc cu numele si masina...
facem prezenta din timp,ca pe ultima suta de metri sa nu ma trezesc ca unu nu are bani de benzina,motorina sau ca lucreaza si alte prostii. postati doar daca sunteti siguri ca puteti veni. 1. flow87 golfv sunt prezent doar sa mai vina si alti sa nu merg singur ;) 2......continuati |
Re: etapa de drift la iasi 19,20 martie
2. Prezent IeRee!!! as fi de acord doar o zi dar ramane de vazut !!!
|
Quote:
|
se face si audio?
|
Quote:
eu stiu doar de etapa de drift ,la suceava cand a fost anu trecut au fost si masini de expo... |
Quote:
|
super:(
|
M-am interesat eu .... ( nu vreau sa zik mai multe ) Si e 15 le intrarea pentru drift la Iasi !!! Sa stie toata lumea !!!.............. Marketing !!!
|
Quote:
|
Quote:
pai la suceava inseamna ca trebuie sa fie la fel ceva ce nu cred... cum sa puna copertina din aia sa nu vezi inauntru ....deja dai in sf. EU UNUL NU CRED. |
Quote:
|
Quote:
|
exista taxa de participare de 20e si de spectator de 15lei... si o sa fie ingradit.... pt cei care zic ca e o tampenie taxa de participare ii rog sa organizeze un eveniment din buzunaru lor sa vada apoi daca acea taxa e o tampenie ;)
|
ma .... care-i nesimtitu care o zis ca taxa e o tampenie ... ia sa ridice singurel 2 degete sus :evil::evil: a pardon .... nu a zis nimeni treaba asta .... :shock::shock::shock: ...
|
Hai Flow acum!!! "" Cum dracu se plateste ? "" nu mai esti asa de sigur acum ?? !!!!!!!
E 15 lei pentru sambata si 15 lei pt duminik ! Si e cea mai mare excrocherie k nu apare si pe afis ! O sa piarda mai mult ...parerea mea ! |
| All times are GMT +2. The time now is 11:32. |
- Copyright 2026 4Tuning