![]() |
HayaBusa
1 Attachment(s)
:shock:
|
A, si sa nu fie discutii - ceasul vitezometrului e in mile/h - pana la 22omph. Se vede (mai neclar) si kilometrajul - pana la 35okm/h.
Turometrul e clar :twisted: |
da tare ce sa zic am si eu video asta :lol: dar o sa incerc sa bag un video maine hayabusa vs supra :lol: :lol: :lol:
|
si eu am video-ul de mai mult timp.
Oricum Hayabusa nu este originala sau nu functioneaza bine kilometrajul. Dupa cum demareaza are cel putin 300CP. |
kilometrajul este in mile :lol: si crec si eu ca este unqa modificata :lol: am incercat sa bag si eu un video dar nu merge o sa mai incerc :twisted: :twisted: :twisted:
|
Sunteti rai :? . Si voi ati bagat numai Supre modificate :P
|
:lol: :lol: lol sha am incercat sa bag filmul dar nu merge este prea mare ai vreo ideie cum sal bag?? :lol: :twisted: :twisted:
|
Pe bucati. Il arhivezi pe volume de...sa zicem...1Mb fiecare. Daca ai winrar e destul de simplu. succes!
p.s. chiar sunt curios! |
:twisted: :twisted: :twisted: nu prea le am eu cu pc dar o sa mai incerc :lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
film
|
asta nui bmw este o toyota supra :lol: :lol: :lol:
|
stiu
dar asa a fost numele |
1 Attachment(s)
stiu
dar asa a fost numele inca unu': |
:lol: :lol: :lol: lool sha!!! asta am vrut sal bag si eu dar nam reusit cum de a incaput la tine?? :lol: :lol: :lol: oricum merci mult ca lai bagat acuma sa nu spuneti ca ala cu motorul nu ia dat :lol: :lol: :lol:
|
pai si tu acum lai vazut?
ce sa zic? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ia dat rau de tot, la rupt tata, dar ai vazut ca dupa ce ajunge vitezometrul la capat mai creste turatia mult si cred ca a avut si mai mare viteza parca nu? |
| All times are GMT +2. The time now is 20:35. |
- Copyright 2026 4Tuning