![]() |
pt cei din arges si in special pitesti...
pt cei interesati de un club auto in pitesti...post..fara date fara nimik :)
|
noroc...da-mi si mie mai multe detalii :) ...numaru de la masina e 8)
|
asa ziceti numerele sa ii faceti lui garcea treaba mai usoara :?
|
ei nu stiu cum sa deschida calcu` si u mai vrei sa intre si pe site:))
|
asa ... numar de telefon ... numar de la masina ... locul de intalnire ... ora ... si mai ce ar trebui pentru un dosar penal? aaaaaaaaaaaa ... CNP-ul! oooopsss ... scuze domnule cash ... parca era un film cu cash si tango sau ceva de genu ! erau politisti! te-ai inspirat de acolo cand ti-ai ales numele? :evil:
daca e sa ne uitam la IP ... cred ca si al doilea vine tot de pe acelasi IP. yeah right! |
S-a mai trezit un organizator de 16 ani sa dea cu mucii in fasole... :evil:
|
ntzzz ... are 20 mah!
|
Re:
Quote:
|
Asta-i ajutor ???? Asta-i prostie curata... Si mai fraieri sunt aia care ii dau apa la moara.
Inchideti postul asta va rog... De fapt, sigur o sa se inchida. |
hondaru...shhh nu te mai lua de me... :) am comiso ...da makar bine ca am indreptato :)
|
Voi va faceti club de curse ilegale ??? ca eu asa am inteles din locul in care e pus topicul...
a fost mutat la alte cluburi promitatoare. pe viitor va rog sa fiti atenti ce postati si unde postati - COObra |
dmx`zx9r... eu in locul tau as invatza sa ocolesc cauciucurile dupa autostrada in loc sa invatz sa deskid calculatoru :P
|
Re:
ma hondare...da pana la urma care e problema ta, ce tot ai de te iei de noi ?crezi ca daca esti mai vechi pe forumu asta inseamna ca esti cel putin dumnezeu aici ? tu veziti de ale tale, noi de ale noastre ...cum or fi ele, bune sau proaste...si e mai bine...nu crezi ? sunt atea posturi pe forumu asta...de ce lai ales tocmai pe asta ?!...nare rost
|
Hoooooooo bre... Sti prea bine ce ai scris la inceput: Club de curse ilegale...
Asa ca las-o tu moarta... Acum ai indreptat-o, bravo, nu mai zic nimic. Daca ar fi vazut vreun moderator ce ai scris, ai fi fost sters de tot. Asa ca nu am nimic cu tine sau cu voi, am inteles, ai fost matol, se mai intampla... Acum gata, bafta cu clubul legal !!!!! :wink: |
:) hondare....oricum nu avea rost sa ne ciondanim intre noi, in loc sa ne ajutam sa ne bagam betze in roate...
daca vrei sa ne ajuti si u nu se supara nimeni...de ex ce hartzoage ne trebuie pt a infiinta clubu, unde trebuie mers...bla bla bla...chestii dastea, nu ar strica si alte idei :) |
All times are GMT +2. The time now is 06:53. |
- Copyright 2025 4Tuning