![]() |
De unde sa cumparam benzina ieftina?
Stie cv vreo statie sau pe cineva care are de vanzare mai mok?..oare de la rafinarie direct nu putem? Ast solutziii
|
Re: De unde sa cumparam benzina ieftina?
Automat ... la carrefour ! e mai ieftin :D
|
cat ii acolo? ca am auzit ca acuma de pe 1 martie s-a scumpit la pompa :|
|
cea mai ieftina e la petrom itcani dar diferentele is mici
asa ca.. ukrainaaaa frate:D |
nu prea is incantat de ucraina.... cifra octanica nui asa de mare la benzina si motorina.... ma tem sa nu frec motoru ... zic eu... ... am luat motorina de la automat la carrefour cu 5.10 lei :D
|
cine stie din rafinarie nu putem lua benzina/motorina .. cu pretzul cu care se iese de pe poarta rafinariei adik 1.5-2RON ? cine stie ?
|
Cum sa iei benzina de la rafinarie cu 1-2 lei litru. Astea sunt aberatii copilaresti.
Se platesc accize la stat. Iti trebuie contract cu ei sa cumperi sute de tone de combustibil. Eu am facut 3 plinuri + canistra de 20 litri pana acum din ucraina la mercedes e class din 2006 si nu am avut nici o problema. Acum probabil depinde si de unde cumperi. De fiecare data am alimentat de la lukoil. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Daca ajungi in Cernauti ai sa vezi si masini foarte scumpe. Oare alea cum functioneaza cu combustibilu lor. Benzina la ei este de 95 si 92 . La noi se gaseste de 95 si 100. Deci cea de 95 nu cred ca ar avea probleme. Si atata timp cat alimentezi de la o benzinarie ok nu cred ca sunt probleme. (lukoil, shell....) |
Quote:
|
200 ron parca cel temporar care e valabil 1 an
|
Quote:
|
pe 5 e biometric si e vero 250 lei
|
Quote:
Se plateste 87 la cec sau trezorerie si 132 lei la pasapoarte. Cel provizoriu este valabil 1 an. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:04. |
- Copyright 2026 4Tuning