![]() |
F1 - Championship
ar da bine si un topik de genul .. pentru pasionati!
pentru inceput un link FUNNY 10nx wob 10nx eyekyu http://www.autof1.ro/index/VIDEO__UN..._DE_FORMU.html |
Re: F1 - Championship
Chiar daca nu am vazut majoritatea curselor din sezonul asta, mi se pare foarte interesanta diferenta mica dintre shumi si alonso cu doar 2 curse ramase in calendar.N-am mai vazut asa campionat strans de ani buni...
|
se zice ca shumi e cel mai bun driver de f 1 din istorie
mie personal copilaria mi-a fost ghidata se Senna .. si pe shumi il respect doar din ambitia de a fi cel mai bun (asta nu inseamna ca e :twisted: ) imi placea stilul lui MONTOYA si a lui HAKINNEN ... |
Eu sunt de aceeasi parere ca Shumi e cel mai tare, si sunt mare fan...e nu doar un pilot exceptional ci o fortza a naturii, dar e cam timpul sa-si puna manusile in cui si sa lase si pe altii...
Dar si eu am inceput cu Senna si Mclaren Honda, alea vremuri, alea curse...cred ca nu aveam mai mult de 7-8 ani cand au inceput sa dea F1 pe tvr imediat dupa revolutie... |
Pai am inteles ca Shumi se retrage
|
Asa a promis ca de sezonul viitor gata...
|
cine v-a fi noul SENNA , noul PROST , noul SHUMI ?
|
bai da de Damon Hill nu stiti nimic de cand o plecat de la Renault si no mai avut masina parca nu mai exista :(
Pe vremea cand concura omu asta pt renault shumi cu al sau ferrari se trageau pe ... nu avea shumi nici o sansa in fata lu ala era the second best ca sa zic asa :) cum no mai avut omu masina cum shumi o inceput sa castige . Eu personal cred ca viitorul campion va fi Montoya este de un talent mai rar asa ceva |
De Damon Hill ar umbla niste zvonuri ca e "the Stig" de la Top Gear...desi cand a fost invitat intr-o emisiune acum cativa ani, el a negat totul.
|
de ce nu :) adica tipul a fost o forta numa ca no dupa Williams Renault la Monaro no mai avut masina de aia o avansat shumi si o picat el :)) si el e stig de la Top Gear :)
|
da ce isi baga alonso unghia in beregata duminica .....cred ca ii venea sa ii spanzure pe mecanici,tehnicieni ca a avut prb cu roata:D....acum la sfarsit
oricumdeabia astept sa vad care iese pe primu loc.....inclin sa cred ca schumacher |
si cam cum sar zice schumacher nu mai ia titlu anu asta
ghinion cu 17 ture pana la finish a "parasit' cursa :D....asta e |
A si declarat ca titlul nu mai este o PRIORITATE !!
|
Adevarul este ca are destule campionate castigate ca sa ramana in istorie, insa unul in plus nu ar fi stricat!Ar fi fost frumos sa se retraga ca si campion si pe anul 2006!
|
dupa parerea mea unul dintre cei mai talentati tineri din F1 este Montoya si tind sa cred ca daca va alege bine echipa pentru care va concura ar putea devenii urmatorul neinvins din F1
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:50. |
- Copyright 2026 4Tuning