Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dyno Tuning (https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning.html)
-   -   Dacia Nova cu motor de R 1.8 16v nitro si Unichip (https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning/24407-dacia-nova-motor-1-8-16v-nitro-unichip.html)

MasterTuner 29-09-06 12:35

Dacia Nova cu motor de R 1.8 16v nitro si Unichip

1 Attachment(s)
Doar poze deocamdata. Dupa ciclu BMW kompresoare a venit si ciclu Renault cu Unichip. De retinut ca asta era un motor de 1.8 din 86 vreme la care constructori cu prestigiu scoteau -15% putere din motoare similare. Chiar si Renault scoate acum tot 135 cp din 2.0 l cu distributie variabila, deci sunteti in fata unui exponat emblematic pentru epoca lui. Se punea pe 21, 19 si clio1, si niciuna nu s-a laudat ce tare si mare era. Inchipuiti-va ce masini facea clio cu motorul asta ... Tot din blocul asta se facea Clio Williams, cu cursa si alezajul mai mari ca sa faca 2l si 150 cp. Inca odata Renault e un constructor care declara serios puterea, motorul in cauza avand peste 100 000 km.

shadowro 30-09-06 17:46

Re: Dacia Nova cu motor de R 1.8 16v nitro si Unichip

Quote:

Originally Posted by zbuciumus (Post 569477)
Inca odata Renault e un constructor care declara serios puterea, motorul in cauza avand peste 100 000 km.

masina masurata avea un soft o admisie si un evacuare inox cap coada si a scos 132 de cai ... inainte de unichip ... sunt sigur ca fara cele 3 nu ar fi scos 132 de cai pe dyno :)

daniwmk 01-10-06 23:31

Quote:

Originally Posted by shadowro (Post 570622)
masina masurata avea un soft o admisie si un evacuare inox cap coada si a scos 132 de cai ... inainte de unichip ... sunt sigur ca fara cele 3 nu ar fi scos 132 de cai pe dyno :)

cipul ala s-a dovedit ca nu exista ...
evacuarea din inox cap coada as vrea eu sa o am ...
si admisia era formata din 2 tuburi de intercooler care nici macar prinse etans nu erau in momentul testului ...
motorul era f bun din punct de vedere tehnic ... atat

Hondarul 02-10-06 12:02

O Dacie de 193 cp... am trait s-o vad si pe asta :rolleyes2 :rolleyes2 Cu unicip si NX... dar are caii astia. Pe vremea mea... :lol:

Lucian 02-10-06 13:02

Quote:

Originally Posted by Hondarul (Post 572107)
O Dacie de 193 cp... am trait s-o vad si pe asta :rolleyes2 :rolleyes2 Cu unicip si NX... dar are caii astia. Pe vremea mea... :lol:

Da.. dar nu mai are motorul de Dacie . E swap deci .... :rolleyes2

daniwmk 06-10-06 09:10

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 572142)
Da.. dar nu mai are motorul de Dacie . E swap deci .... :rolleyes2

deci e o dacia nova cu motor de R 1.8 16v ... a zis cineva altceva ???

Lucian 06-10-06 10:16

Vezi ca am dat quote . Si parca mai nou spuneai ca e 1.7 turbo .

yknot 06-10-06 13:13

a zis cumva daca l-a si pus pe ala de 1.7T???... lucian.... stai calm si nu te emotiona :)

daniwmk 06-10-06 13:20

baiatul e frustrat rau

Lucian 06-10-06 14:52

Yknot sunt destul de calm incat deja sa ma amuz pe seama voastra.
daniwmk - ai grija cum vorbesti ! In fata ta nu am de ce sa fiu frustrat. Deocamdata esti un nimeni care incearca sa faca ceva. Decamdata faci doar cu gura !

Uite citat din ce spune daniwmk : "am renuntat deja la motorul meu ptr un 1.7 turbo ... de asta eram interesat" . Tu de aici ce intelegi ? Ca l-a pus la masina de spalat ?

daniwmk 06-10-06 15:16

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 577004)
Yknot sunt destul de calm incat deja sa ma amuz pe seama voastra.
daniwmk - ai grija cum vorbesti ! In fata ta nu am de ce sa fiu frustrat. Deocamdata esti un nimeni care incearca sa faca ceva. Decamdata faci doar cu gura !

nust care dintre noi face cu gura ...
ai provocat pe toata lumea si ai amenintat dar masina aia a ta nu merge de cand ai luat-o ... provoci lumea cu shot-uri de nx si asa mai departe si masina saraca nici nu merge ...

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 577020)
Uite citat din ce spune daniwmk : "am renuntat deja la motorul meu ptr un 1.7 turbo ... de asta eram interesat" . Tu de aici ce intelegi ? Ca l-a pus la masina de spalat ?

am renuntat in sensul ca nu va mai suferi modificari si va fi schimbat cu un 1.7 t care se afla deja in garajul meu
asta poti sa intelegi

Lucian 06-10-06 15:43

Quote:

Originally Posted by daniwmk (Post 577031)
nust care dintre noi face cu gura ...
ai provocat pe toata lumea si ai amenintat dar masina aia a ta nu merge de cand ai luat-o ... provoci lumea cu shot-uri de nx si asa mai departe si masina saraca nici nu merge ...

Pe cine am provocat scumpule aplaudaci ? Shot de NX ? Te droghezi grav ! As fi vrut NX pe masina dar nu am NX . Iar esti pe langa subiect (k de obicei) . Tu ar trebui sa te bucuri ca nu-mi merge masina . Deja te-a batut o dacie. Vrei sa te mai umileasca inca una ?

daniwmk 06-10-06 16:28

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 577067)
Pe cine am provocat scumpule aplaudaci ? Shot de NX ? Te droghezi grav ! As fi vrut NX pe masina dar nu am NX . Iar esti pe langa subiect (k de obicei) . Tu ar trebui sa te bucuri ca nu-mi merge masina . Deja te-a batut o dacie. Vrei sa te mai umileasca inca una ?

ba... lasa-te de droguri
uite posturi recente facute de tine:

"Urata faza cu "ai mai dormit in noaptea aia" . O sa te caut pe strada cu nova sa-ti provoc insomnii !!! ;) A... eu chiar am nitro ."

"O dai de gard ! Cand ai de gand sa te dai pe PISTA ? Nu sunt mare vedeta dar fata de tine am realizat ceva ... tu dai din gura .... eu dau presiune la turbina si nitro ... Observi diferenta majora..."

observ ca dai presiune nitro "la greu" =))

da m-a facut dacia sgm la buzau ...
m-ai vazut pe mine plangand ???
cu cea mai mare placere ma dau cu tine

ps-daca te las sa ma bati promiti ca nu o sa te mai oftici ?

yknot 06-10-06 18:20

mai copii.... usurel ca va plesnesc venele....

shadowro 06-10-06 21:03

stati asa sa schimb masina si va linistesc pe amandoi cocosei :))

All times are GMT +2. The time now is 00:02.

- Copyright 2026 4Tuning