![]() |
Dacia Nova cu motor de R 1.8 16v nitro si Unichip
1 Attachment(s)
Doar poze deocamdata. Dupa ciclu BMW kompresoare a venit si ciclu Renault cu Unichip. De retinut ca asta era un motor de 1.8 din 86 vreme la care constructori cu prestigiu scoteau -15% putere din motoare similare. Chiar si Renault scoate acum tot 135 cp din 2.0 l cu distributie variabila, deci sunteti in fata unui exponat emblematic pentru epoca lui. Se punea pe 21, 19 si clio1, si niciuna nu s-a laudat ce tare si mare era. Inchipuiti-va ce masini facea clio cu motorul asta ... Tot din blocul asta se facea Clio Williams, cu cursa si alezajul mai mari ca sa faca 2l si 150 cp. Inca odata Renault e un constructor care declara serios puterea, motorul in cauza avand peste 100 000 km.
|
Re: Dacia Nova cu motor de R 1.8 16v nitro si Unichip
Quote:
|
Quote:
evacuarea din inox cap coada as vrea eu sa o am ... si admisia era formata din 2 tuburi de intercooler care nici macar prinse etans nu erau in momentul testului ... motorul era f bun din punct de vedere tehnic ... atat |
O Dacie de 193 cp... am trait s-o vad si pe asta :rolleyes2 :rolleyes2 Cu unicip si NX... dar are caii astia. Pe vremea mea... :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Vezi ca am dat quote . Si parca mai nou spuneai ca e 1.7 turbo .
|
a zis cumva daca l-a si pus pe ala de 1.7T???... lucian.... stai calm si nu te emotiona :)
|
baiatul e frustrat rau
|
Yknot sunt destul de calm incat deja sa ma amuz pe seama voastra.
daniwmk - ai grija cum vorbesti ! In fata ta nu am de ce sa fiu frustrat. Deocamdata esti un nimeni care incearca sa faca ceva. Decamdata faci doar cu gura ! Uite citat din ce spune daniwmk : "am renuntat deja la motorul meu ptr un 1.7 turbo ... de asta eram interesat" . Tu de aici ce intelegi ? Ca l-a pus la masina de spalat ? |
Quote:
ai provocat pe toata lumea si ai amenintat dar masina aia a ta nu merge de cand ai luat-o ... provoci lumea cu shot-uri de nx si asa mai departe si masina saraca nici nu merge ... Quote:
asta poti sa intelegi |
Quote:
|
Quote:
uite posturi recente facute de tine: "Urata faza cu "ai mai dormit in noaptea aia" . O sa te caut pe strada cu nova sa-ti provoc insomnii !!! ;) A... eu chiar am nitro ." "O dai de gard ! Cand ai de gand sa te dai pe PISTA ? Nu sunt mare vedeta dar fata de tine am realizat ceva ... tu dai din gura .... eu dau presiune la turbina si nitro ... Observi diferenta majora..." observ ca dai presiune nitro "la greu" =)) da m-a facut dacia sgm la buzau ... m-ai vazut pe mine plangand ??? cu cea mai mare placere ma dau cu tine ps-daca te las sa ma bati promiti ca nu o sa te mai oftici ? |
mai copii.... usurel ca va plesnesc venele....
|
stati asa sa schimb masina si va linistesc pe amandoi cocosei :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:02. |
- Copyright 2026 4Tuning