![]() |
Ce e cu dacia asta? A cui este?
1 Attachment(s)
cei cu dacia asta a cui eee super tare lasata asa in paragina si sa rupa gura la lume
|
Re: cei cu dacia asta a cui eee
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=X5z4V1F52is Ti a placut scoala cum ii place magarului fuga ... |
Masina e in Baia Mare din cate am inteles. I se schimba / s-a schimbat motorul (din pacate) si s-a montat mecanica cu 4 prezoane (din nou, din pacate). Motorul "de familie" e de vanzare la un pret modic, jantele (Gotti) si mecanica fata s-au dat. Altceva nu se mai da de pe ea (nu de alta, da' as mai fi vrut si eu una alta).
|
5 Attachment(s)
http://dacia.anunturi-auto.4tuning.r...e-6081767.html
Anuntul e destul de vechi,cine stie ce s-a intamplat cu masina..... |
va pot ajuta eu cu id baiatului....masina e din Maramures....1.6 4 carburatoare.... crazyfox_wrc ....din cate stiu masina a fost desmembrata...pacat de ea :(
|
din pacate nu e ce zici u masina a capatata o noua viata si veti vedea cat de curand sper sa puna chiar eu poze
|
Masina din cate am inteles va reveni pe strazi si momentan se afla in lucru,nicidecum sa fie dezmembrata.Din cate am discutat cu proprietarul nu are de gand sa renunte la proiect.
|
Imbucuratoare informatie.:D Ar fii fost pacat ca motorul ala sa ajunga la fiare vechi sau cine stie pe unde.;)
|
Motorul cu axa in cap este de vanzare,sau cel putin era acum cateva luni.Daca este cineva interesat de motor, sa il contacteze pe proprietar, ca e pacat de el sa stea degeaba si in plus era si destul de ieftin.Masina acum are ceva motor de renault dar nu mai retin exact de care....
|
Re: Ce e cu dacia asta? A cui este?
Sa inteleg ca dacia asta a fost facuta de uzina adica modificata acolo la ei la Colibasi.In vremurile bune.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
M-am gandit ca nu are rost sa fac alt topic ...
Am gasit pozele astea pe un forum vecin, masina este in Brasov, an de fabricatie 73, nu a mai fost scoasa din garaj de 4 ani. Are motor de 1.5 Turbo de Renault si alte modificari, gen inchidere centralizata, spalatoare de faruri... asa spune cel care a postat-o. Stie cineva mai multe detalii? :D |
Nimeni nimic? :sad:
Cine stie cate dacii sunt in situatia asta ... pacat de ele. |
Quote:
|
Am si spus mai Cosmine ca nu avea rost sa fac alt topic, asa ca am postat informatii despre Dacia asta aici, normal ca nu e aceeasi masina.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:52. |
- Copyright 2026 4Tuning